Бранко се збогува со Рада и со Бучко

P

Princ

Гостин
Избришав 32 мислења (мислам дека толку точно беа). Секој нареден што ќе оди офтопик ќе биде баниран од форум на помеѓу 3 и 7 дена (првично, не гарантирам дека по исклучок некој да добие и поголема награда).
Да ве потсетам, тема на разговор е
Владо Бучковски и Радмила Шекеринска, поранешните претседатели на СДСМ, нема да бидат дел од новиот тим најблиски соработници на Бранко Црвенковски во неговиот обид да ја консолидира партијата. Овие информации ги потврдија и високи функционери на СДСМ, иако додаваат дека, сепак, никој со сигурност не може да каже кој се е на списокот на Црвенковски. Кој ќе му помага на старо-новиот претседател за да ја спаси партија ќе се знае в недела на партискиот конгрес што ќе се одржи во Охрид.
Ова е последно предупредување кога веќе не ми го испочитувавте претходното.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Се враќа папата на сцена и нормално дека ќе ги кашира сите сега, и оние кој му се допаѓаат и оние кој не му се допаѓаат, можеби конечно сфатил дека партијата неможе 100 години да функционира со истите фаци и да нема млади луѓе со идеи за таа партија и воопшто за нивната политика. А и тој треба веќе конечно да си замине и од политиката, кога гледа дека не му оди што се малтретира уште не ми е јасно.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Pa tokmu zatoa najpametno kje vi bidi tamu vo dpmne da se krstite vo nego.Posle se ova shto im go nadrobivte na Makedoncite nekoj kje odgovara,sho bi rekol Frchko vie kje mu ja mislite posho nie nema.
Како прво, јас ја ценам секоја политичка партија што ќе дојде на власт без разлика дали мене ми се допаѓа или не. Партија што ќе работи за доброто на народот и државата без разлика дали тоа ќе биде ВМРО, СДСМ, ДУИ или некоја сосема трета. Се додека народот е задоволен таа политичка партија вреди за тие гласови што ги добила. Сега засега ВМРО добро се држи а за понатаму никој не знае што како ќе се случи, а за СДСМ поарно да не ни пишувам зашто треба цела лектира да раскажувам. Толку негативни работи има кај нив што не ни сакам да дискутирам.:salut:

M

MKEUpatriot

Гостин
Бранко ги искористи како тетрапак и двајцата се со оној робон Заев и време да се цицаат нови жртви.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Бранко ги искористи како тетрапак и двајцата се со оној робон Заев и време да се цицаат нови жртви.
Ајде бре. Сеа наеднаш почнавте да се заљубувате во Рада и Бучко :tv:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Жал ми е за нив.
Па како жал бре. Нели Бучко крадел пари од делови за тенкови.

А за Рада, немој многу да бригаш.
Ќе се врати она на голема врата :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Како прво, јас ја ценам секоја политичка партија што ќе дојде на власт без разлика дали мене ми се допаѓа или не. Партија што ќе работи за доброто на народот и државата без разлика дали тоа ќе биде ВМРО, СДСМ, ДУИ или некоја сосема трета. Се додека народот е задоволен таа политичка партија вреди за тие гласови што ги добила. Сега засега ВМРО добро се држи а за понатаму никој не знае што како ќе се случи, а за СДСМ поарно да не ни пишувам зашто треба цела лектира да раскажувам. Толку негативни работи има кај нив што не ни сакам да дискутирам.:salut:
Од кога почнаа малолетници да бидат политички критичари.:nenene:

M

MKEUpatriot

Гостин
Па како жал бре. Нели Бучко крадел пари од делови за тенкови.

А за Рада, немој многу да бригаш.
Ќе се врати она на голема врата :)
Не нема да се врти знаеш оваа држава година слави полнолетсво а ние како нејзини грагани.Желни сме за новини.Младата генерација е бунтовна инвентивна сака промени.Не палат веке финтите со едно исти лица цел век.Па ако ми жал за Бучко не сметам дека е невин поштењачина.Тие работат одат ли нужно заедно?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Не нема да се врти знаеш оваа држава година слави полнолетсво а ние како нејзини грагани.Желни сме за новини.Младата генерација е бунтовна инвентивна сака промени.
Во Централниот одбор кој брои 90 членови, преку 80 проценти се нови имиња со просечна возраст под 38 години. Меѓу новите членови кои 90 проценти се со високо образование има 5 доктори на науки, 13 магистри и неколку докторанти. :helou:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Ако некогаш се вратат на власт, нема да бидат во раководството ама ќе ги прати бране некаде амбасадори и тоа е тоа..

M

MKEUpatriot

Гостин
Во Централниот одбор кој брои 90 членови, преку 80 проценти се нови имиња со просечна возраст под 38 години. Меѓу новите членови кои 90 проценти се со високо образование има 5 доктори на науки, 13 магистри и неколку докторанти. :helou:
Рибата смрди од главата а

Kajgana Shop

На врв Bottom