Ме обвинува дека ако ја напуштам дека на сите ќе каже дека тоа сум го направил заради секс.
Па нека каже,сигурно нема да те усрами со тоа.
Баш напротив ќе бидам горд со тоа што жена ми сум ја откачил зашто не ми давала секс а со тоа докажувам дека не сум бил човек да бркам на страна швалерки туку како што иде редот сум сакал со неа.
Биди си искрен пред самиот себе не мораш пред нас (зашто од искуство сум приметил дека некои кои идат на форумов ја кажуваат само нивната вистина а не и другата) ако ја имаш на некаков начин изневерено или не дај боже си имаш проблем со импотенција тогаш можно е да има и тука нешто што она неќе секс со тебе??Извини ама само нагаѓам и неќам да те повредам.
Ако си поимашлив со парички па плати приватен агент нека ја следи може ќе имаш што да видиш или дај боже да се осигураш дека нема ништо.
Мое мислење пријателе е дека треба да се разговара и да и се каже дека имаш потреби иако мислам дека освен сексот ти пречи и нејзиното индиферентно однесување кон тебе што би рекол врчак во една песна "Има повеќе време за другарките отколку за мене"
На крај краева некој што му веруваш плати му некој денар нека ја следи да види кога иде на шопинг што прави?
Ако докажеш дека има друг (што искрено не би сакал да е така) можеш да си ќутиш па најди си и ти некоја за секс а ако излезе вистината на виделина извади го твојот скриен џокер од ракавот и покажи и го.