Bre bre bre sho biseri se iznachitav za kratko vreme! Nametnati moralni normi ej!!! Pa ushte i bioloshki neopravdano, uf uf uf uf... E protiv ovoj "nesoborliv" argumenat navistina sum ostaven bez komentar!Aceva напиша:Моногамијата и моноандријата се наметнати морални пранги, биолошки тотално неоправдани.
Собори го, ако е "несоборлив" макар да не би ти препорачала да ми се мааш на рука. Не за биологија.Svetovid напиша:Bre bre bre sho biseri se iznachitav za kratko vreme! Nametnati moralni normi ej!!! Pa ushte i bioloshki neopravdano, uf uf uf uf... E protiv ovoj "nesoborliv" argumenat navistina sum ostaven bez komentar!Aceva напиша:Моногамијата и моноандријата се наметнати морални пранги, биолошки тотално неоправдани.
Rekov ja neam komentar!Aceva напиша:Собори го, ако е "несоборлив" макар да не би ти препорачала да ми се мааш на рука. Не за биологија.Svetovid напиша:Bre bre bre sho biseri se iznachitav za kratko vreme! Nametnati moralni normi ej!!! Pa ushte i bioloshki neopravdano, uf uf uf uf... E protiv ovoj "nesoborliv" argumenat navistina sum ostaven bez komentar!Aceva напиша:Моногамијата и моноандријата се наметнати морални пранги, биолошки тотално неоправдани.
Eh decata na marksizmot! Ushte se megju nas...Divider напиша:Никогаш не била мононадрична, имало појќе жени и појќе мажи кој која сигнал таа, или кого таа у моменат одбрала тоега.
Малце си конфузен со прашањево, ама ќе се обидам да ти одговорам.Me interesira koga kje zatrudnela i polse toa koa kje rodela zhenata kako bi prezhiveala (zborime za predistoriskiot period koga glavno se formirale karakteristikite na mazhot kako lovec / sobirach, a zhenata prodolzhitelka na rodot) ako ne e Monoandrichna?
Da to go chujam odgovorot na ova pa posle ideme za monogamni mazhi!
Ова ќе го навезам за над шпорет, уз ваше дозвољење, наравноDivider напиша:Ние сме децата на марксизмот што не лажеше и посвојчиња на капитализмот кој не нејќе.
Затоа и сакаме да се....кафе да пиеме...со млекце!!