DACY
DON JUAN
- Член од
- 9 февруари 2006
- Мислења
- 282
- Поени од реакции
- 0
Sansite se zavisni od uslovite i okolinata!!! Prvo da kazam zasto ne uspevaat: vo posledno vreme kogo i da prasam za dete site vikaat kakvo dete be..zenskive pa mi vikaat ja ne sakam dete..ili ke posvojam..aj ja sum bil na zapad..ali i vo mkd ke dojde zapadot ako veke ne e! Drugo prasanje na koe odgovaraat ludo e od prasanjeto sto sakas..dobivas odgovor NE ZNAM!!! Na 35 godini sakame da odime po tehno zurki..da se napusime i nasmrkame malku..da se iznaskokame..da se iznapijancime i da zaboravime na "svoite problemi"...Ne zainteresiranost za idninata, voedno i za stabilno rabotno mesto i perspektiva za cekor ponapred. Ne vikam deka ne treba da se zabavuvame ali se si ima svoe vreme i mesto...pusi treva koga si mlad..trosi si go na blesavi raboti slobodnoto vreme koga go imas..ali obvrskite si se redat i talozat!!! I koga ke bideme naviknati na vakva sloboda i avantura normalno e deka nema da sakame nitu ke imame navika na onie semejni "obicai". Imame golemi moznosti ..oportunitet..i sakame se da iskoristime...lakomi sustestva sme sto drugo da vi kazam. Ja iskreno ne sum razmisluval uste kako bi mi bilo vo semejno izdanje..ali sve sto pravam sega..stvaranjeto na pristoen zivot go pravam za toa semejstvo..deteto e ustvari dacy2..go prodolzuvam svojot zivot so nego i epten si go posakuvam. Zena mi..buduca...ke bide prva zena na svet za mene ali se dur e onaa zena sto sum ja zapoznal i posakal da ja zemam.
Dodeka sme isti jas i ona..dodeka se baknuvame sekoj den pred legnuvanje..dodeka ima verba i postuvanje...ke bide uspesen brak!
Dodeka sme isti jas i ona..dodeka se baknuvame sekoj den pred legnuvanje..dodeka ima verba i postuvanje...ke bide uspesen brak!