Брада како стил?

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Дали би пуштале брада со цел да стане дел од вашиот стил??
Um, no.
Кај нашиот народ постои некој вид комплекс дека брадестите се мрзливи
Баш поради тој комплекс на мрзливост, како што го нарекуваш ти, момците со брада имате шмек. I luv laziness. Само што, од брада до брада има разлика. Она од сликата на Zeegerman, ојес! Она од сликата на Razor, no hard feelings dude, but hell no. Но кој ме прашува мене, нели... :)
Нека грепка.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Брадата ти е како симбол на машкост на еден човек не мора да биде само како стил за носење, можете да земете пример од некои поголеми личности да кажеме: Сталин, Хитлер, Че Гевара, Кастро, Ајнштајн итн.
И никако да се испушти бркот на Ниче!

Имам ама не ми е густа. Сакам, ама по месец ја бричам.

F

FilipMacedon

Гостин
Um, no.

Баш поради тој комплекс на мрзливост, како што го нарекуваш ти, момците со брада имате шмек. I luv laziness. Само што, од брада до брада има разлика. Она од сликата на Zeegerman, ојес! Она од сликата на Razor, no hard feelings dude, but hell no. Но кој ме прашува мене, нели... :)
Нека грепка.
Која црна мрзливост,кој пушта брада еден месец знае дека тоа ти е грижа плус,втора коса,ти можеш така да ја оставиш ама кога ке ти се замрси и преплети од нечешлањето ке ти излезат бубалици.:)
А за сликите намерно ставив такви немодифицирани бради за да можат форумџиите својот омилен тип да го кажат...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
K

kalimer0

Гостин
Ај овде да го поставам прашањево, имам неполни 16 години и немам брада... Сакам да имам кажете што да направам :jaj:

A

Auditore

Гостин
Ај овде да го поставам прашањево, имам неполни 16 години и немам брада... Сакам да имам кажете што да направам :jaj:
Да се сликаш.
Ќе имаш брада, рано ти е 16, после 18 очекувај за такви шути ко тебе брале.
Ја од 8мо се бричам, и сега на 17 имам брада како татко ми.
Ама јебига, гени.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
zzzzzz.jpg

Вакво брадиче си фурам, плус бекембарди ..тоа е добитната комбинација :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Имам другар, има скоро 20 години и едвај му пораснале 2-3 влакна на лицето :D Јебига, гени.

Г

Господ

Гостин
Не му кршете филм бе.
Земи само трљај си ги образите со тоалетна хартија натопена во ферментиран сок од дренки и ќе почне за некој месец.
Инаку мене ќеф ми прави Гандалф стил на брада.
Ќе го фурам некој ден.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
јас 7-8 месеци фурав брада и ми помина меракот и ја избричив. Додека носиш брада повеќето ти кењаат демек „Избричи се, заличи на човек“ ама човек без брада не е човек:). Сеа се бричам еднаш месечно или еднаш на два месеци (ако ми текне да се избричам).

Kajgana Shop

На врв Bottom