Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.176
- Поени од реакции
- 4.133
Ти личи богами.Бугарскиот дијалект е дел од мак. јазик...Многу ми личи на бугарски, и малце на македонски. Башка редукциите. Како во Русе исто.
Ти личи богами.Бугарскиот дијалект е дел од мак. јазик...Многу ми личи на бугарски, и малце на македонски. Башка редукциите. Како во Русе исто.
Дај нешто поопширноПроблеми имало слушам на Канал5, им упаднале на сред промоција лом им направиле.
тогаш ја наебале гејците ... со тоа само докажуваат колку почитуваат права на нардо со различно мислење од нив ...нека се покажуваат како такви нека види светот ...Проблеми имало слушам на Канал5, им упаднале на сред промоција лом им направиле.
Несмеат,ЕУ ке им даде црвен картон за тоа,и Македонија не ке може да влезе во ЕУ,значи тие се поголеми патриоти од тебетогаш ја наебале гејците ... со тоа само докажуваат колку почитуваат права на нардо со различно мислење од нив ...нека се покажуваат како такви нека види светот ...
инаку не видов некој од месии, јингјанговци, синиекспреси и слични од тој “калибар“ на темава да дадат подршка за Виножито ... се гледа колку се засегнати од Македонците у соседството кои права немаат ... срам да ви е![]()
Патриот си ако не дозволиш државата да ти потпадне под глобалистичкато ропство. Да спречиш државата да влезе во ЕУ - во креветот на болниот.Несмеат,ЕУ ке им даде црвен картон за тоа,и Македонија не ке може да влезе во ЕУ,значи тие се поголеми патриоти од тебе![]()
Не ми ја разбра иронијатаПатриот си ако не дозволиш државата да ти потпадне под глобалистичкато ропство. Да спречиш државата да влезе во ЕУ - во креветот на болниот.
.
абе дете дете ...Патриот си ако не дозволиш државата да ти потпадне под глобалистичкато ропство. Да спречиш државата да влезе во ЕУ - во креветот на болниот.
Искрено го жалам лидерот на Виножито... Толку многу е приврзан за Македонија и за народот македонски и никој не му помага. Но не...Тука сме ние зад екраните, зад телевизорите, зад завесите. Ние кој храбро го бодриме (тој не не слуша али 100% знае дека тука сме за него). Најчести изговор од ''патриотите'' на форумов зошто не го поддржуваат јавно Виножито т.е. зошто едноставно владата не му помага доволно е затоа што европа ќе дадела негативни бодови на Македонија и немало да станеме членка. Жално е тоа али ајде... Така нека биде... Срам ми е да кажам дека ве поддржувам али ајде... бравос за цел залуден напор што го прави Виножито.
P.S.10234533 Сега можете да ме прогласите за комунист и СДС-овец.