Сакам да купам болјер го гледав овај болјер што му го понуди.. дали имаш некакво искуство со овај бојлер?Najdobro zemi Ting Inox
Бојлер TING INOX BVE80KP, 80l
Бојлер Капацитет: 80L Моќност:220 V Грејач 2500 W Анти корозивен систем-Магнезиумwww.neptun.mk
TING INOX se najkvalitetni bojleri ako imas dovolno budzet ( bidejki se poskapi od drugite bojleri ) togas slobodno kupi bojler od TING INOX.Сакам да купам болјер го гледав овај болјер што му го понуди.. дали имаш некакво искуство со овај бојлер?Прегледај го приврзокот 321214
Majstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...TING INOX se najkvalitetni bojleri ako imas dovolno budzet ( bidejki se poskapi od drugite bojleri ) togas slobodno kupi bojler od TING INOX.
Gorenje ne bi ti preporacal ne e toa Gorenje sto bese porano ne se kvalitetni Gorenje kako poranoMajstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...
E sega me interesira neso poveke ako znaes da mi kazes za ovaj tip boljeri.. moram denovive da kupam nekoj..
Каква кинеска марка, во Кочани ги произведуват ТИНГ. ТИНГ е водечка фирма за инокс во МК.Majstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...
E sega me interesira neso poveke ako znaes da mi kazes za ovaj tip boljeri.. moram denovive da kupam nekoj..
Dali znaete dali ovoj bojler dvete cevki vo nego dali se metalni ili plasticni kako na ovoj mojot doma( se skrsi taa za topla voda i sega dzabe cel boljer)..TING INOX se najkvalitetni bojleri ako imas dovolno budzet ( bidejki se poskapi od drugite bojleri ) togas slobodno kupi bojler od TING INOX.
TING INOX se so metalni cevki ne se plasticni tuku metalni.Dali znaete dali ovoj bojler dvete cevki vo nego dali se metalni ili plasticni kako na ovoj mojot doma( se skrsi taa za topla voda i sega dzabe cel boljer)..
Нема.Vo plan sum da stavam i solarno greenje za voda.. dali vnatresniot boljer ke ima nekakva povrzanost so solarnoto?
Не дека се лоши Горење, ама кажи му споредбата ја прави со Тинг, а не со Леов.Majstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...
побарај ги леов компани од велес и они ќе ти продадат само цевка за топла вода ќе си ја набиеш во дело кој излегува од бољерот и терај до дупење на казанотDali znaete dali ovoj bojler dvete cevki vo nego dali se metalni ili plasticni kako na ovoj mojot doma( se skrsi taa za topla voda i sega dzabe cel boljer)..
Dali zede bojler od parnovod so suv greac?Оние од парновод се со сув греач, и тоа делува примамливо и не знам колку е подобро... И поскапи се од тинг...
Bez razlika na bend NE E PREPOEACLIVO TUSIRANJE SO VKLUCEN BOJLER ISKLUCI GO I POTOA TUSIRAJ SE !!!Dali e vo red da se kapis so uklucen bojler ( TING )
So stariot od gorenje 20 godini so uklucen se kapev dodeka ne go otvoriv za cistenje i potoa pocna da kapi...Bez razlika na bend NE E PREPOEACLIVO TUSIRANJE SO VKLUCEN BOJLER ISKLUCI GO I POTOA TUSIRAJ SE !!!