Бојлер

Член од
27 јануари 2022
Мислења
44
Поени од реакции
13
Член од
16 март 2019
Мислења
3.335
Поени од реакции
5.411
Член од
27 јануари 2022
Мислења
44
Поени од реакции
13
TING INOX se najkvalitetni bojleri ako imas dovolno budzet ( bidejki se poskapi od drugite bojleri ) togas slobodno kupi bojler od TING INOX.
Majstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...
E sega me interesira neso poveke ako znaes da mi kazes za ovaj tip boljeri.. moram denovive da kupam nekoj..

Член од
16 март 2019
Мислења
3.335
Поени од реакции
5.411
Majstorot so dojde za boljerov moj rasipan rece zemi koj bilo od gorenje.. mu kazav za ovaj ting inox slucajno go vidov vo neptun .. vika za nego ne poznata marka nekoj kineski...
E sega me interesira neso poveke ako znaes da mi kazes za ovaj tip boljeri.. moram denovive da kupam nekoj..
Gorenje ne bi ti preporacal ne e toa Gorenje sto bese porano ne se kvalitetni Gorenje kako porano
Zemi si TING INOX poskapi se no se najkvalitetni bojleri izraboteni od inoksen kazan ( vnatresniot kazan na bojlerot e od inoks ) i se so 20 godini garancija na inoksniot kazan

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Каква кинеска марка, во Кочани ги произведуват ТИНГ. ТИНГ е водечка фирма за инокс во МК.

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Член од
27 јануари 2022
Мислења
44
Поени од реакции
13
Vo plan sum da stavam i solarno greenje za voda.. dali vnatresniot boljer ke ima nekakva povrzanost so solarnoto?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Vo plan sum da stavam i solarno greenje za voda.. dali vnatresniot boljer ke ima nekakva povrzanost so solarnoto?
Нема.
Твој избор е дали ќе имаш само соларен бојлер кој исто има и грејач или ќе го користиш плус и тој внатрешниот.
Автоматски споено мислење:

Не дека се лоши Горење, ама кажи му споредбата ја прави со Тинг, а не со Леов.

Некогаш кога не знаете што да изберете подобро гледајте што е поскапо.

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
1.278
Dali znaete dali ovoj bojler dvete cevki vo nego dali se metalni ili plasticni kako na ovoj mojot doma( se skrsi taa za topla voda i sega dzabe cel boljer)..
побарај ги леов компани од велес и они ќе ти продадат само цевка за топла вода ќе си ја набиеш во дело кој излегува од бољерот и терај до дупење на казанот

Член од
27 јануари 2022
Мислења
44
Поени од реакции
13
Dali znaete nesto poveke za suv greac vo boljerite? I koj imaat takov?
Автоматски споено мислење:

Оние од парновод се со сув греач, и тоа делува примамливо и не знам колку е подобро... И поскапи се од тинг...
Dali zede bojler od parnovod so suv greac?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom