Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Дали е можно Ел карнитинот на Dymatize непријатно да мириса?
http://www.dymatize.com/products/energy-weight-management/26/acetyl-l-carnitine/?query=category.ne.Specials&back=products

етикетата, датумот, бела боја на капсулите, внатре пакетче за извлекување на влагата...се си е регуларно. Претходно течниот што го имав имаше добар мирис и пријатен благуњав вкус.
Овој во капсули е ...инаку немам проблем кога го пијам, едино што тешко мириса.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Без гајле Lurtz, точно имаат специфичен мирис ама слободно користи ги. Сите што го земале овој суплемент се жалат малку на мирисот, јас знам два такви случаи.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Без гајле Lurtz, точно имаат специфичен мирис ама слободно користи ги. Сите што го земале овој суплемент се жалат малку на мирисот, јас знам два такви случаи.
Стварно имаат јак мирис па се плашев и покрај датумот да не се расипани. Ти благодарам за одговорот

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Што викате за ова Crea Pure Micronized,ако го користи некој,и што препорачувате од креатини.Мислам да користам малку време,не ми треба многу.
Се работи за креатинот од Ultimate Nutrition?
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:04 PM ---
Дали е можно Ел карнитинот на Dymatize непријатно да мириса?
http://www.dymatize.com/products/energy-weight-management/26/acetyl-l-carnitine/?query=category.ne.Specials&back=products

етикетата, датумот, бела боја на капсулите, внатре пакетче за извлекување на влагата...се си е регуларно. Претходно течниот што го имав имаше добар мирис и пријатен благуњав вкус.
Овој во капсули е ...инаку немам проблем кога го пијам, едино што тешко мириса.
Сигурно претходинот што си го пиел бил со вештачки засладувач (ако се работи за истата фирма, Dymatize иако тврдат дека е Natural Flavor)

За разлика, овие бидејќи се капсули немаат вкус и имаат некој специвичен мирис, но немај гајле :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.242
Сигурно претходинот што си го пиел бил со вештачки засладувач (ако се работи за истата фирма, Dymatize иако тврдат дека е Natural Flavor)

За разлика, овие бидејќи се капсули немаат вкус и имаат некој специвичен мирис, но немај гајле :)
Јагода или сличен вкус беше, од Dymatize...али мислам дека е поарно да се пие вака, без додатни бои и засладувачи. Фала за советот :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Според мене најдобар микронизиран монохидрат ти е оној на Оптимум. 700 денари се 300 грама, имаш 60 дози тука. Сум го користел овој креатин и сум задоволен од резултатите.
Добар совет и добра цена,фала:)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:23 PM ---
Се работи за креатинот од Ultimate Nutrition?
Да да,тој е 212gnzAIlML._SL160_.jpg

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Јагода или сличен вкус беше, од Dymatize...али мислам дека е поарно да се пие вака, без додатни бои и засладувачи. Фала за советот :)
Не е докажано сеуште, но имаше гласини дека капсулите подобро се апсорбираат од прашокот/течноста во огранизмот.
Сепак, Dymatize се гигантска фирма и не се згрешил за било кој производ од нив.

Но кога се работи за карнитинот, без разлика од која фирма е секогаш сум “ја прескокнувал страната“
многу нереално изгледа сето тоа, и сеуште тврдам дека со средена диета (читај, диета = начин на исхрана без разлика дали е за слабеење или качување маса, се вика диета) можеш да постигнеш многу добри резултати, секако еден Whey протеин не е на одмет бидејќи освен храна за мускулот, регенерација на мускулните влкана има безброј статии како whey протеинот помага во редуцирањето на тежината.

Но сепак, изброт е твој :)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:32 PM ---
Добар совет и добра цена,фала:)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:23 PM ---

Да да,тој еПрегледај го приврзокот 33014
Една од ретките фирми во Македонија која има увозништво од САД, за разика од повеќето кои тврдат дека се од САД a всушност се работи за голем скам.
Исто така, креатинот на Ultimate е солиден монохидрат кој ќе ти помогне во остварувањето на зацртаната цел.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Знае некој каде може да се најдат heart rate часовници во Македонија?

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Знае некој каде може да се најдат heart rate часовници во Македонија?
јас само знам за во CONARD (вака мислам дека се викаше фирмата) , во ГТЦ прв спрат кај лагуна пицериајта .... врвен квалитет али затоа 50+ Е

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
кај има ракавици за теретана слични на овие не многу скапи

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Уште 28 дена до големиот настан кој ќе се одржи во Las Vegas, Nevada - Mr.Olympia

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
1. Џеј Катлер
2. Фил Хит
3. Бренч Ворен
4. Каи Грин

Член од
9 октомври 2010
Мислења
191
Поени од реакции
29
Rooney spored mene losa procenka :D no sepak tvoe mislenje jas mislam ama mislam :D-Jay,Kai,Phill,Viktor,Branch... Jay uste dve Mr o ne mu begaat iako ne mi e favorit mn sjebana rabota e :D

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
Ако некој знае кај има некој добар протеин од 4 и нешто кила што се во кеса и колку им е цената

Јас на едно место го видов овој 7500 беше мислам

дали е добар овој или знаете некоја подобра друга фирма и цена пишете?

Kajgana Shop

На врв Bottom