- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.776
- Поени од реакции
- 2.753
и да најдеш без рецепт нема да ти дадатСамо на црно се зимаат стероидите?
Со месеци неможам да најдам тестостерон по аптекиве (хипогонадизам)
Sent from my iPhone using Tapatalk
и да најдеш без рецепт нема да ти дадатСамо на црно се зимаат стероидите?
Ако имаш рецепт провери во таа во Систина, исто повеќе се наоѓаше во Бети.Само на црно се зимаат стероидите?
Има многу голема разлика во процес на опоравок, со 15гр во текот на тренингот јас приметив многу побрзо се опоравувам, помалце трае воспалението и со тоа многу побргу можам да тренирам иста мускулна група пакИ јас читав на времето, па пробав неколку пати, па сфатив дека ништо придобивка немам (од аспект на физичка промена).
и да најдеш без рецепт нема да ти дадат
Имам рецепта, ама по аптекиве нема со месециАко имаш рецепт провери во таа во Систина, исто повеќе се наоѓаше во Бети.
Ако немаш рецепт на црно, али ќе те фати и бааги поскапо, па ако имаш дијагноза оди да ти дадат рецепт.
...го нема тестостеронот депо од Галеника од 250 mg/ml,Тестостеронот од Галеника во Бети без проблем го даваа без рецепти без ништо додека во Зегин и некои од поголемиве правеа проблеми. Чинеше 104 денари ампула. Работата е што веќе не се увезува Галеника тука и тоа ги ебе сите математики на хемичарите во МКД
...ама од 2016 год решението во МКД го има тестостеронот депо од Баер од 1000mg/4ml т.н. Nebido, тоа споредбено се 4 инјекции од Галеника во една инјекција од Баер,Со месеци неможам да најдам тестостерон по аптекиве (хипогонадизам)
Проблемот е што има падови ако се боцнам со целосната доза, и многу поскапа варијанта е....го нема тестостеронот депо од Галеника од 250 mg/ml,
...ама од 2016 год решението во МКД го има тестостеронот депо од Баер од 1000mg/4ml т.н. Nebido, тоа споредбено се 4 инјекции од Галеника во една инјекција од Баер,
На лекар да ти ја среди дозата, и да најдеш енатат на црн пазар ќе биде поскап од ова (може да е отиден и над 300 ако знаат дека има недостаток).Проблемот е што има падови ако се боцнам со целосната доза, и многу поскапа варијанта е.
jas od minimalno poznavanje, znam deka dobar del od tie so zemaat,Проблемот е што има падови ако се боцнам со целосната доза, и многу поскапа варијанта е.
jas sum razmisluval za ova, pa bi preporacal nesto po moja logika.Ми здосади од одење во теретани и делење соблекувални со рандом луѓе, па спреми опрема па пали кола, па вежбај па враќај се испотен...
Дајте предлози со што да ја наполнам собава и од кај би порачал основна опрема за една basic мини теретана. Собата е 2.7м х 4м, и од опрема засега имам само орбитрек.
Тоа е друга опција да ќе пробам и со такво убедување, според упатството треба една инекција првично на 6 недели, и ќе морам да ја убедувам докторкава да се боцкам еднаш неделно со помала доза.На лекар да ти ја среди дозата, и да најдеш енатат на црн пазар ќе биде поскап од ова (може да е отиден и над 300 ако знаат дека има недостаток).
jas od minimalno poznavanje, znam deka dobar del od tie so zemaat,
odea preku Bugarija, dobar del od rabotite od tamu se zimaat.
e sega, stom vekje koristis, valjda imas nekoi kontakti od lugje koi koristat
ili pre-prodavaat.
Автоматски споено мислење:
ги земале легално од аптека или на црно?
Гледам да избегнам да земам на црно, со оглед на ситуацијава приморан сум
jas kolku so znam, legalno se od apteki (Sopharma mislam)Тоа е друга опција да ќе пробам и со такво убедување, според упатството треба една инекција првично на 6 недели, и ќе морам да ја убедувам докторкава да се боцкам еднаш неделно со помала доза.
Најдов за 300 од ампула, во споредба со трошоците за HCG (користам моментално) и не е така лошо, ама во споредба со малопродажната цена е прескапо.
Автоматски споено мислење:
Проблемот е што има падови ако се боцнам со целосната доза, и многу поскапа варијанта е.
35 евра за 5 ампули хахахахахахабул.Кочо Рацин 14, Скопје, 02 3290 645 или 02 3290 636Galenika (Testosterone Depo) - 5 amp (250 mg/ml)
1 BOX - 5 AMPULES Testosterone enanthate is an injectable steroid that contains testosterone enanthate 250 mg / ml of the hormone by Galenika. The Enathate is slowly released ester of this drug and therefore one less heats itself, than if you used propionate. Athletes use this steroid twipprocess.ch