Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.548
Јади, дигај, никако одење, трчање не ни помислувај, што планираш да станиш бе другар?Многу е 4-5, пробај со 3 пати неделно, по ~1 час. (Плус 20 мин стомачни). Јади редовно и користи гејнер редовно, избегнувај пешачење, трчање и точак. Користи кола, такси, автобуси... колку си во можност. Тргни алкохол, цигари и кафе (овие работи го ,,вознемируваат`` желудникот и тераат во вц). Избегнувај стрес и медитирај 20 мин. дневно секој ден. Ако ги правиш сите овие работи, ќе качиш. Од 67 на 83 кг дојдов на овој начин. Сега пак гледам ~80 сум пошо почнав да се заебавам
Па ова наведеното го прави секое второ баце, не е идејата само да ги качите килограмите, ако останеш само на теретаната ни „А“ од атлета нема да имаш на крај, имам ваков пријател, кога ми доаѓа на гости се задишува додека да искачи 5 катови како астма да има, али маса је мама, дига, гнети и од кола не е излезен, битно само вагата да му покажела 90кг.
Не гледајте вага, вежбајте да имате убав изглед, но и здравје и функционалност, срамота е млад човек утре да не може да истрча ни 5 километри, а со ваква програма прашање ќе биде и со одење дали ќе ги поминеш.[DOUBLEPOST=1508072458][/DOUBLEPOST]
Просек, а може и под просек, подобри имаш повеќе, е сега 1500 денари те ограничува на мало паковање што не сите го имаат.Дали е добар протеинов да го купам ако не е добар препорачете ми некој добар протеин до 1500 денари.
https://hardcoreshop.mk/shop-5/100-predator-protein-1-kg/
Додај ако не ти е проблем уште 1000-1300 денари и земи си 2.5 кг мајпротеин или Супериор.