Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Dajmatajz xt 900 grama 1300?Ne ne pomala gramazha, ne veruem da ima 2.3 za tolku evtino.
Sent from my D5103 using Tapatalk
Dajmatajz xt 900 grama 1300?Ne ne pomala gramazha, ne veruem da ima 2.3 za tolku evtino.
Sent from my D5103 using Tapatalk
тој не е веј,туку спороразложувачки,9 саата или 8 саата,и е за пред спиење најчесто.Dajmatajz xt 900 grama 1300?
Јас не прашав што е, туку понудив на членот погоре ако сака.тој не е веј,туку спороразложувачки,9 саата или 8 саата,и е за пред спиење најчесто.
A sto e casein?[DOUBLEPOST=1425673340][/DOUBLEPOST]тој не е веј,туку спороразложувачки,9 саата или 8 саата,и е за пред спиење најчесто.
I da ne deli imaat na fb objaveno 10% popust po povod 10000 like. Pormocijata im e od popladnevo i utre cel den.Multi-Phase Whey изглеа одличен дил за парите, само да најдам некој што сака да дели. Да не има некој од форумов?![]()
спороразлужувачки протеин.Што е веј ?A sto e casein?[DOUBLEPOST=1425673340][/DOUBLEPOST]
I da ne deli imaat na fb objaveno 10% popust po povod 10000 like. Pormocijata im e od popladnevo i utre cel den.
Moze i drugo ke izberes![]()
Уште да дефинираше од што се добива едниот, а од што другиот и за што е битен едниот, а за што другиот ќе го одговореше прашањето што ти го постави членот погоре! Не сакам многу да се објаснувам со секој тука, али гледам ми се наметна мене како стручен, па кога веќе објаснуваш дај објасни детално со 10тина реченици да научиме и ние нешто. И уште нешто ме интересира според твојата стручност кога треба да се внесува едниот, а кога другиот? Кој каква намена има и зошто? Слободно објасни ми на кратко да научам нешто и билдер да се направам и јасспороразлужувачки протеин.Што е веј ?
гуруто стеф е гуруто стеф,јас не сум тој.Уште да дефинираше од што се добива едниот, а од што другиот и за што е битен едниот, а за што другиот ќе го одговореше прашањето што ти го постави членот погоре! Не сакам многу да се објаснувам со секој тука, али гледам ми се наметна мене како стручен, па кога веќе објаснуваш дај објасни детално со 10тина реченици да научиме и ние нешто. И уште нешто ме интересира според твојата стручност кога треба да се внесува едниот, а кога другиот? Кој каква намена има и зошто? Слободно објасни ми на кратко да научам нешто и билдер да се направам и јас
П.С само немој со линкови во стилот на гуруто Стеф.
Znaci i casein i concetrat i izolat site se vej. Samo sto pri postapkata na procistuvanje ili mikorofiltracija na surutkata se dobivaat kako odredeni tipovi na protein.спороразлужувачки протеин.Што е веј ?
Казеин и сурутка (whey) не е исто ниту пак казеин се добива од whey.Znaci i casein i concetrat i izolat site se vej.
Ja podcuv deka i beef proteinot e whey....eve neznam...Znaci i casein i concetrat i izolat site se vej. Samo sto pri postapkata na procistuvanje ili mikorofiltracija na surutkata se dobivaat kako odredeni tipovi na protein.
Taka se dobiva vej ili protein od surutka koi brzo se apsorbiraat i sporo se apsorbiraat.
Se zavisi od toa kolku e mikrofiltrirana surutkata. Zatoa i pisuva
Multi phase whey ili ima phase whey.
Sto znaci site se od surutka no poveke tipovi na proteini. I site se taka kazano vej.
Постот го напишав намерно бидејќи знаев каков одговор ќе добијам, оди седни и читај малку, ова што ми го напиша можев да го чујам и на улица!гуруто стеф е гуруто стеф,јас не сум тој.
Јас колку што знам,казеин е протеин за пред легнување или кога ти треба спор протеин,не знам што дрвиш муда тука,чим е спороразложувачки самото име ти кажува,ако е исто што и веј ќе се вика веј а не казеин.Вејот стига брзо до мускулот,кога ти треба брз протеин или брз извор на протеин зимаш веј,пример после вежбање или од сабајле кога највеќе му треба на телото брз протеин.
Ги помеша малку термините во првата реченица, двата се добиваат од млеко (еве ти едно интересно видео), на времето нашите предци (а и ден денес по селата) откако ќе го произведат сирењето, сиратката по нашки кажано или ја преваруваат за да извадат изварка(урда) или пак за да не трошат дрва си ги храната прасињата и кучињата со истата.Znaci i casein i concetrat i izolat site se vej. Samo sto pri postapkata na procistuvanje ili mikorofiltracija na surutkata se dobivaat kako odredeni tipovi na protein.
Taka se dobiva vej ili protein od surutka koi brzo se apsorbiraat i sporo se apsorbiraat.
Se zavisi od toa kolku e mikrofiltrirana surutkata. Zatoa i pisuva
Multi phase whey ili ima phase whey.
Sto znaci site se od surutka no poveke tipovi na proteini. I site se taka kazano vej.