Боби Спасенцовски

П

Паган-др

Гостин
Си имаме и ние Аца Лукас па што.:pipi:
Му љубоморите само што човекот си е познат. :icon_lol:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Боби Спасенцовски - Вистина Спасенцовски. За многу години.

Одам еден од следниве викенди во Мома, цеде со потпис да си зеам!

Нема да ти даде, ама најди другарче/сестриче/братучетче/рандом девојче од 19-тина години со екстремно поволни телесни карактеристики - и на коњ си.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дават бе како не, добар чоек е Спасенцоски. На џимеја му даде постер, календар и ред други работи нек раскажит тој шо се мешам јас овде.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Може, ако биле времињата кога пееше у “Опатија“. Тогаш не беше селебрити, и напати ќе подадеше микрофон на гостите да го заменат. Откако му се случи “Мома“...се дигна момакот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нема да ти даде, ама најди другарче/сестриче/братучетче/рандом девојче од 19-тина години со екстремно поволни телесни карактеристики - и на коњ си.
Абе види... Спасенцовски не е типичен опинок. На Фејсбук го имам за пријателче, му пишав кога и како можам да добијам ЦД со потпис и да се сликаме, добив повратен одговор со следна содржина: „Filip nee nikakov problem dojdi petok ili sabota vo Moma od 10c.ako ima nekakov problem na vrata kazii deka se imame dogovoreno da te pustat.ili neka me viknat,pozdrav“.

Така да, само слободно време да најдам, и ќе си зеам цеде со потпис и плус сличе. :tv:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
А, да. Заборавив. Мома е кафана со вратари. Едноставно, со секој ден расте бројот на луѓе што сакаат да му извршат атентат на Спасенцовски, па мора да се ангажира тим за справување со кризни ситуации.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura:

Брат јас ко се сликав со дечково ти бркаше пујки низ Скопје :helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Брат јас ко се сликав со дечково ти бркаше пујки низ Скопје :helou:
Брааат... Сфарно чоеков е исклучително нешо. Ко дојдов ме позна кој сум и ми поклона цеде, му кажале келнерите дека вчера барав постер и немало, па ќе ми донесел тој другиот петок, и плус ко се сликавме му рече на Киро сликај уште 5-6, најубај да испадниме.

Едноставно... ЗМАЈ! Мислам дека јас и ти сме единствените окорели фаној.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Брааат... Сфарно чоеков е исклучително нешо. Ко дојдов ме позна кој сум и ми поклона цеде, му кажале келнерите дека вчера барав постер и немало, па ќе ми донесел тој другиот петок, и плус ко се сликавме му рече на Киро сликај уште 5-6, најубај да испадниме.

Едноставно... ЗМАЈ! Мислам дека јас и ти сме единствените окорели фаној.
Болиглава мислам не е и некој фан пошо тој не избега од на час заедно со мене да се сликаме со Боби. И мене ми рече да се сликаме пак ако не ми се бендисала сликата, ама мене од прва ми се бендиса и му реков океј е:).
Постерот ми го даде поклон, цедето ми е со автограм, а и плус ми даде џебно календарче со неговиот лик однапред. :)
Постерот ми е залепен во мојана соба. Боби многу убо се понашат со фаној :asd::asd::asd:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Јаооо фантомееее, секоја чест. Добра фотка. :wink:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од