П
Паган-др
Гостин
Си имаме и ние Аца Лукас па што.
Му љубоморите само што човекот си е познат.
Му љубоморите само што човекот си е познат.
Боби Спасенцовски - Вистина Спасенцовски. За многу години.Воскрес воскрес. :zxc:
Боби Спасенцовски - Вистина Спасенцовски. За многу години.
Одам еден од следниве викенди во Мома, цеде со потпис да си зеам!
Абе види... Спасенцовски не е типичен опинок. На Фејсбук го имам за пријателче, му пишав кога и како можам да добијам ЦД со потпис и да се сликаме, добив повратен одговор со следна содржина: „Filip nee nikakov problem dojdi petok ili sabota vo Moma od 10c.ako ima nekakov problem na vrata kazii deka se imame dogovoreno da te pustat.ili neka me viknat,pozdrav“.Нема да ти даде, ама најди другарче/сестриче/братучетче/рандом девојче од 19-тина години со екстремно поволни телесни карактеристики - и на коњ си.
Брат јас ко се сликав со дечково ти бркаше пујки низ Скопје :helou:АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura: :uraura:
Брааат... Сфарно чоеков е исклучително нешо. Ко дојдов ме позна кој сум и ми поклона цеде, му кажале келнерите дека вчера барав постер и немало, па ќе ми донесел тој другиот петок, и плус ко се сликавме му рече на Киро сликај уште 5-6, најубај да испадниме.Брат јас ко се сликав со дечково ти бркаше пујки низ Скопје :helou:
Болиглава мислам не е и некој фан пошо тој не избега од на час заедно со мене да се сликаме со Боби. И мене ми рече да се сликаме пак ако не ми се бендисала сликата, ама мене од прва ми се бендиса и му реков океј е.Брааат... Сфарно чоеков е исклучително нешо. Ко дојдов ме позна кој сум и ми поклона цеде, му кажале келнерите дека вчера барав постер и немало, па ќе ми донесел тој другиот петок, и плус ко се сликавме му рече на Киро сликај уште 5-6, најубај да испадниме.
Едноставно... ЗМАЈ! Мислам дека јас и ти сме единствените окорели фаној.