Блогови/блогери? (предлози, дискусии)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ам за тебе се буни Слак, за тебе и сличните ехехехехехеех!! Се шалам. Кај ти е мор блого?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Garfield напиша:
Ам за тебе се буни Слак, за тебе и сличните ехехехехехеех!! Се шалам. Кај ти е мор блого?
Ти па од кај знаеш дали ја има блог?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зна мор, аман, полне со фрикантни ствари.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Шлакче, си ја утнал скроз поентата..

Мислам, блог е лична работа, тебе независно дали ти се свиѓа или не..

Тоа што кај нас иде цел овој феномен со закаснување.. јебига. Некои лица и онака каснат у ставовите, така што никогаш нема да ја сфатат позадината и потенцијалот на целиот феномен.

Мислам, заеби ги ти децата шо четуваат. Заеби ги и нашите блогови тотално. Иди на блог.хр и разлистај таму. После тоа иди на Технократи, на Боинг Боинг, или ја то апстракција зборам? Уствари, разлистај ги, па дојди објаснувај.

Поздрав патриото :)

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Досадни се веќе.
Секој има блог /или барем би требало да личи на блог тоа/
Ретко на кој му е добар блогот.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ThA-BiTcH напиша:
Досадни се веќе.
Секој има блог /или барем би требало да личи на блог тоа/
Ретко на кој му е добар блогот.
ja neam blog!!
i da vi kazam ts da se nadovrzam na site vi se sranje blogovite :icon_lol:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Aбе за блоговиве моето мислење е исто ко на пример за пејачиве денес. Секој мисли дека може да пее и секој мисли дека може да има добар квалитетен блог. Има луѓе кои што стварно имаат ептен добри блогови и ми е мерак да ги читам зошто можеби и по нешто ќе се научи од тоа -колку толку.
Ама како и за се така и за блоговите.Неколку отворија ,почнаа да го развиваат блогерството и одма после тоа навалица каде и се што е "куцо и сакато" има свој блог.
Тоа -не го читај ако не ти се свиѓа- е океј девиза ама мислам дека нема потреба од ограничување во коментарите за блогерите особено кога самите блогери не се ограничуваат во своите изјави.
Секоја чест на тие што успеале и се одвоиле од мнозинството...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Ај и ја да стаам свое мислње на темава.
Блог е итнересна работа, јас коа почнаф да идам на нет сакаф да направм свој веб-сајт, се утепаф работејќи у тоа програмот за правење сајтови преку јаху, па коа сватиф дека и немам конкретна идеја која би привлекла посетители на сајтот го баталив.

Имам ставено неколку блога у фејвритс, и ги посетувам од време на време.
Бобан од Штип го гледам затоа што со него се знам одамна и ме интересира неговиот вјупоинт на ју-ес-ејот.
Калигула го гледам зш става линкови до квалитетни изданија од електронската музика и лајв ектови.
ТрТе-МрТе го гледам затоа што неговата поезија ми е многу релаксирачка за читање.
Торчо... има потреба од коментар.... ????
Никола П, затој што пишуе на Кумановски а и има што да напише и убо га пишуе тоја.
Посетија сам још неколко блога.... али тој е тој с`к за с`га.

Член од
5 декември 2005
Мислења
61
Поени од реакции
0
Офчар напиша:
Мислам, заеби ги ти децата шо четуваат. Заеби ги и нашите блогови тотално.
Ма нека заебе скроз блоговите, ако не му се свиѓаат, како што ја имам заебено. И не дека сега тебе ти реплицирам, ама само на твојот блог знам да се закачам и да прочитам чат-пат. Другите блогови не ме интересираат, па и не ги коментирам.

Тоа ти е исто како да не јадеш еклери. Не одиш наоколу да викаш ’добар ден, ја не јадам еклери’. Никој не те тера да ги јадеш, ама и никој не е дужен да те слуша да му го кажуваш тоа.

Офчар напиша:
Поздрав патриото :)
Сполај ти :)

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Реков барам само мислење општо за блоговите иначе фала на своетите дека ако неќам не морам да ги читам хехехе. Во многу блогови се критикува се и сешто и се мудрува а кога треба за нив критика да се даде нешто слабо прифаќаат???

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
SLaCk напиша:
Реков барам само мислење општо за блоговите иначе фала на своетите дека ако неќам не морам да ги читам хехехе. Во многу блогови се критикува се и сешто и се мудрува а кога треба за нив критика да се даде нешто слабо прифаќаат???
Па нормално. Блогот е начин на лично изразување, медиум преку кој настапуваш. Нормално е на блогот да ставаш разни критики и пофалби, тоа е начин да ставиш нешто до знаење, и тоа на најдобар начин - да се искажеш без никого да замараш. Посетителите се селектираат сами, оние што оставаат коментари се најчесто добронамерни, и најчесто истомисленици. Најубав пример на слобода на изразувањето.

Во последните години, блоговите се еден од највлијателните медиуми - најценетите светски новинари и колумнисти функционираат 90% преку своите блогови. Не е чудо што блогерајот веќе се квалификува како интернет - новинарство. И ич не е чудо што блогерите слабо прифаќаат критика - на крајот на краиштата, ретко кој прифаќа, а најмалку авторите кога критикуваш нивни дела. А блоговите се пред се авторски дела.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
kazete nekoj izvonreden blog!
da procitame nesto

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
И ја као направиви блог ама некако што знамне ми интересно и немам многу време ја да пишувам таму. Инаку блогот е лична работа, изразување на наши лични задоволства и незадоволства, ако сакаш читај ако сакаш не.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
мозгав кај да ја отворам...мислам дека овде одговара...значи,блогери кои што сметате дека вредат,има што да се прочита,научи,насмее...мој фаворит,србинот ДУДАРИМ

http://dudarim.com/index.php?blogid=1&archive=2009-05
легенда меѓу српските блогери,идентитет непознат,мистериозно престана да пишува...
кога сум на лева нога,знае да ме центрира,посебно овој...
http://dudarim.com/index.php?itemid=29

уште еден батка,активен,хипер дури,далеку зад ДУДАРИМ со хуморот,ама бар пишува
http://amitzdulniker.com/

трет,со огромен талент,за жал само хоби му е пишувањето а и уредник е на http://www.ckm.rs/...
http://blog.b92.net/blog/7668/Strongman/
посебно постарите текстови од периодот додека бил во САД како овој
http://blog.b92.net/text/1567/Memorial-day---krv-znoj-i-suze/
инаку му бил тренер и бадигард на Kimbo Slice(легенда на street fight-от),електроинженер,
другар на Мики Рурк,светски првак во дигање тегови,..

се срби се ама изгледа ги бива,така се погоди,не сум србоман:)

Ваш предлог,фаворит,да не помине незабележано

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Бегај додека ејсид не ти собрал се на куп.

Kajgana Shop

На врв Bottom