Најјакиот момент од примопредавањево е кога Вучич у суштина кажа „мило ми е што со овие вакцини ќе ја почнете вакцинацијата, ние веќе вакциниравме преку 600.000 луѓе“
na filipce 2 godini ke mu treba da vakcinira 600 000.
Најјакиот момент од примопредавањево е кога Вучич у суштина кажа „мило ми е што со овие вакцини ќе ја почнете вакцинацијата, ние веќе вакциниравме преку 600.000 луѓе“
На природна темперетураА чекај, овие на колку степени се чуваат?
Всушност фамата не е ни за 8000 вакцини, туку за само 4000!! Така што следните 4000 вакцини ќе дојдат, некогаш, во наредниот период...Многу сум сигурен дека оваа пресконференција за 8000 вакцини е на иницијатива на нашиот пријател и брат, господинот Александар Вучиќ и е потег со кој ем се мафта со очигледната супериорност, ем се пазари душата на чокајлијата.
Сериозно, Заев треба да излета од пат во некој ендек на враќање. Јас сум убеден дека не е свесен во колку различни димензии и основи на мајтап е подложен и он а со него и државичево во овој момент.
Големиот Западен играч на Балканот, оставен сам како сираче да се захфаљује по снеговиве на симболична милостињата од еден автократ на неитегрирана држава, која ја користеше наменски како закана за да се додвори на земјите како Бугарија, Грција и албанските џамахирии кои сите до еден му пратија кур од овца .
Уште еднаш ќе кажам, нека го фати сам воланот и нека одбере ендек, ако Радмила во колата , уште поубаво.
Да стани снегот еднаш после ќе мислат за останатитеВсушност фамата не е ни за 8000 вакцини, туку за само 4000!! Така што следните 4000 вакцини ќе дојдат, некогаш, во наредниот период...
Не се потрудиле и таму да го зачистат снегов, види го тепихот плеснат на кашканици
(ВИДЕО) На Вучиќ му падна незгодно: Зоки доста…
(ВИДЕО) На Вучиќ му падна незгодно: Зоки доста…lider.com.mk
10см снег у Куманово нааправи огромен проблем, сообраќајки на секоја улица, лед за уметничко клизање, ниту еднаа уличка не беше исчистена, каако ниту патот Куманово -Крива Паланка, овие по фб сее фалат како неуморно работат во текот на ноќта...помрачење мозга.
Ги изненади снегов.Не се потрудиле и таму да го зачистат снегов, види го тепихот плеснат на кашканици
Самка, не знам. Еве Боже сачувај...Samka Ibraimoski
Samka Ibraimoski is on Facebook. Join Facebook to connect with Samka Ibraimoski and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Оди кај Самка на ФБ, отворај коментари и јади си пуканки.
Прегледај го приврзокот 284152