Nema sansa, vkupno so povredeni...Ова се 24 луѓе дневно? Зарем е ова нормално?
нормално дека е нормално, уште буграиве во устав, и кој ко насОва се 24 луѓе дневно? Зарем е ова нормално?
Што те зачудува ако шќиповите не знаат и не зборуваат Македонски јазик? Па кој од нив ја прифаќа „нашата земјата„ за своја држава, кога е општо познато дека за нив Макоднија е само предмет за освојување?Morav da se uklucam radi temava, privatno vo slobodno vreme imam svoj ploven objekt i rabotam kako plus rabota turi vozam po Ohridsko ezero... Sega vozma devojcina mladi albancinja od Tetovo, pred to isto deca od tamu, dali e mozno nikoj od niv da ne znae Makedonski ? Koe ne postovanje na drzavata kade zivees. Kulturni deca bea i ednite i drugite to se ok, ama od 20 deca tocno 2 zboruvaa makedonski ito odvaj zbor po zbor. Pu ti ebam drzavata...
ако се прерачунаш малку....третина од чаршијата ти е купена, па следното ориѓани се на мака(после нас кичевчаните, пред тоа Гостивар, Тетово)Morav da se uklucam radi temava, privatno vo slobodno vreme imam svoj ploven objekt i rabotam kako plus rabota turi vozam po Ohridsko ezero... Sega vozma devojcina mladi albancinja od Tetovo, pred to isto deca od tamu, dali e mozno nikoj od niv da ne znae Makedonski ? Koe ne postovanje na drzavata kade zivees. Kulturni deca bea i ednite i drugite to se ok, ama od 20 deca tocno 2 zboruvaa makedonski ito odvaj zbor po zbor. Pu ti ebam drzavata...
Зарем е мала работа да бидат:Колку е бедно цел живот да бидиш партиски војник.Знам такви шо уште се надеваат на вработување на државно.Со години да дремат по штабови му ги лижат на прецедателот на штабот и пак да не ги вработуваат на државно.Колку бедно поминат живот.
Oва не е наменето за мене и тебе, туку за Неџат, Шарпшутер и ним сличните.Прегледај го приврзокот 395529
На што дрога е мисиркава бе? Има ли еден нормален во таа погана партија? Еден да речеш еве овој е при здрав ум и разум.
Ми се допаѓа односот на Тетово и Гостивар кон каурскиот град кој ни го донесе ено опшесфо за сите. Нека чуствуваа тој град без автохтони дел од придобивките на ено општфо.Имаме неофицијални податоци за носење кучиња во Струмица со комбиња од Тетово и Гостивар и камион со сина церада со непознати регистарски таблички. Затоа апелирам до граѓаните секој ваков случај да го евидентираат и фотографираат и да ни помогнат во пронаоѓањето на сторителите, изјави Сузана Стојкова, директорка на Стационарот за бездомни кучиња „Лајка“ во Струмица.