Блам држава

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Кај ги виде тие во постот и одма се тригерираше ?
20210316_202919.jpg

Trigger има превод на македонски, а профилот е партиска испостава.

Не ми е јасно ДПМНЕ од кај црпи кредибилитет, со толку пиздарии на власта и имаат пад во поддршката, баеги патриотштина оставиле позади себе по се изглеа.
Автоматски споено мислење:

Ne ne nikako, mister ocigledno, slobodno komentiraj si. Kaj da e i resenieto ke go najdis, kako toa za pozarnikarite na vremeto. Prosto blikas od mudrosti i resenija.
Двојче започна да си го отплаќа долгот кон опшеството, или сеуште вмровските сдсмовци кои ги крмеше гребат со нокти да го заштитат?

Оди сега напиши нешто на темата за доење во јавност, биди енигматичен и прониклив како по обичај :icon_lol:

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Прегледај го приврзокот 288244

Trigger има превод на македонски, а профилот е партиска испостава.

Не ми е јасно ДПМНЕ од кај црпи кредибилитет, со толку пиздарии на власта и имаат пад во поддршката, баеги патриотштина оставиле позади себе по се изглеа.
Moжеби е партиска испостава,а можеби и не е. тиме.мк ми излезе и ми беше баш смешно.
Онака информативно како изгледа непартиски профил и некој пример да ми дадеш?

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Moжеби е партиска испостава,а можеби и не е. тиме.мк ми излезе и ми беше баш смешно.
Онака информативно како изгледа непартиски профил и некој пример да ми дадеш?
Не сум информатор јас, а ти си веројатно доволно паметен сам да си одговориш на прашањето, под услов да не е реторичко.

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.402
Поени од реакции
4.775
...постојано ме иритира насловот на темата,оти државата ни е убава и поубава неможе да биде
...проблематичен е народот кој во неа битисува со векови на назад и не сака да научи да си ја чува и ужива во неа
...соседската политика била и ќе остане таква каква што е во психологијата и средствата... "Тој што живее во украдена куќа, неможе да му каже добредојде на газдата од истата" :)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Она кога со еден албум од Суперхикс подарок од еден веома елитен момак, ја креваш цела креативна фела на нозе. Од Гочева до Благица Павлоска цела сцена е во хистерија, се препороди.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
30.646

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
Сакам Радмила да ја гледам во Ерусалема издание со нозете criss cross да прај ко шлајфки.
И Мила Цароска да мафта со рацете.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.887
Поени од реакции
23.294
Епа Роби Телекабел до вчера се рекламираше што очекуваш сега, треба да се заслужи новиот договор за реклама
Iskreno ne ocekuvam bas nisto, eventualno da ne me banirat radi sirenje na nacionalna omraza kon nasiot bratski narod. Jbg se biva tuka.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.300
Поени од реакции
21.412
Што ти значи да си партиски бот и да имаш врски кај фирерот лично. Те застануваат на граница на сред полициски час, му се јавуваш на фирерот за кој закони и процедури не важат, тој им се јавува на царинските службеници и те пуштаат слободно да поминеш. Кур те боли дали се прекршиле закони, процедури, дали има злоупотреба на службена положба.

Обични смртници нека јадат по 2000 евра казна за непочитување полициски час. :icon_lol:

Заев за возилата што беа пуштени на Деве Баир: Се јавив кај полицајка со прекрасен глас, не веруваше дека премиерот е на линија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што ти значи да си партиски бот и да имаш врски кај фирерот лично. Те застануваат на граница на сред полициски час, му се јавуваш на фирерот за кој закони и процедури не важат, тој им се јавува на царинските службеници и те пуштаат слободно да поминеш. Кур те боли дали се прекршиле закони, процедури, дали има злоупотреба на службена положба.

Обични смртници нека јадат по 2000 евра казна за непочитување полициски час. :icon_lol:

Заев за возилата што беа пуштени на Деве Баир: Се јавив кај полицајка со прекрасен глас, не веруваше дека премиерот е на линија
Прав шармер

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.866
Поени од реакции
2.845

Mene Tufegdzic mi fali so nejzinite tezi hihihi, hohoho, ljugenca ....
Ne im dadoa vtor mandat za pratenik i avtomatski ja snema, ponekogas po nekoja kritika kon vlasta i tolku :D
Zagubija eden od najprosvetlenite gradzani, ama zedoa lubrikant za vakvite, pametni odluki nosi vladata. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom