Битола

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
знајте шо има ново позитив и цел комплекс император базен го затвориле инспекција хахахахахаха:pos::tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Aj са, сите шо беја на Моралес, да излезат на протести против поскапувањата.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Aj са, сите шо беја на Моралес, да излезат на протести против поскапувањата.
како да излезат кога си платија пијачка 100-120 или нарачка од шише 2500-3000 МКД......па два месеци струја ќе платиш со тие 3000........

имат пари бе луѓето

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.535

ZABAVA NIKOGAS NE E DOSTA SAMO EDNA GODISNO E MALCE A SAMO NA TAKVI VECERI LJUGETO SE NAJSREKNI ZABORAVAT NA PROBLEMITE NA SE .JAS PRV PAT VLEGOV V DISKO NA 10 GODINI.I OTOGAS GO ZASAKAV TOJ CUDESEN SVET NA MUZIKA I SVETLA VO BOJA NASMEJANI I BEZGRIZNI LICA.SE KACVAF NATAVAN SO EFTINO RADIO I JA VAKAV AMERICKATA TOP 40.POKASNO TATKO MI MI KUPI SISTEM PRESREKEN BEV.POKASNO BEV VO PRVITE TROJCA SO IMAJA CD PLEJARI VO BITOLA .POKASNO GI IZMISLIV ZABAVITE ZA VELIGDEN NA ULICA I PUSTAV MUZIKA OD 1995 DO 1999 GOD
1999 GODINA GO OTVORIF BLUE CAFE KARSI RASCEKOR PRV PAT VO GRADOT VO KAFIC DJ KABINA 2 VUFERI I 4 SATELITI JAS KLADOV.POTOA GO OTVORIV KAFICOT
GUSTER VO PELAGONKA 2 2003 GOD PRV PAT VIDOJA VITOLA VO KAFIC TELEVIZORI VGRADENI VO ZIDOT.OD 2005 DO 2010 6 GODINI RABOTEV VO FRANCIJA VO DISKOTEKA OBEZBEDUVANJE VO VALDIZER NAJUBAVIOT SKIJACKI CENTAR VO SVETOT .MU BEV TAMU OBEZBEDUVANJE NA SITE NAJPOZNATI DJ VO SVETOT.ZNACI NON STOP KONTAKT SO MUZIKA .I EVE SEGA DA SI NAPRAJME ZABAVA NA SIROK SOKAK...:pos:
Кој го еба Моралес:D ...сабота е журката со идниот градоначалник...:cool:(уште да научи да ја употребва буквата В наместо Ф ќе биди супер)..:D

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

ZABAVA NIKOGAS NE E DOSTA SAMO EDNA GODISNO E MALCE A SAMO NA TAKVI VECERI LJUGETO SE NAJSREKNI ZABORAVAT NA PROBLEMITE NA SE .JAS PRV PAT VLEGOV V DISKO NA 10 GODINI.I OTOGAS GO ZASAKAV TOJ CUDESEN SVET NA MUZIKA I SVETLA VO BOJA NASMEJANI I BEZGRIZNI LICA.SE KACVAF NATAVAN SO EFTINO RADIO I JA VAKAV AMERICKATA TOP 40.POKASNO TATKO MI MI KUPI SISTEM PRESREKEN BEV.POKASNO BEV VO PRVITE TROJCA SO IMAJA CD PLEJARI VO BITOLA .POKASNO GI IZMISLIV ZABAVITE ZA VELIGDEN NA ULICA I PUSTAV MUZIKA OD 1995 DO 1999 GOD
1999 GODINA GO OTVORIF BLUE CAFE KARSI RASCEKOR PRV PAT VO GRADOT VO KAFIC DJ KABINA 2 VUFERI I 4 SATELITI JAS KLADOV.POTOA GO OTVORIV KAFICOT
GUSTER VO PELAGONKA 2 2003 GOD PRV PAT VIDOJA VITOLA VO KAFIC TELEVIZORI VGRADENI VO ZIDOT.OD 2005 DO 2010 6 GODINI RABOTEV VO FRANCIJA VO DISKOTEKA OBEZBEDUVANJE VO VALDIZER NAJUBAVIOT SKIJACKI CENTAR VO SVETOT .MU BEV TAMU OBEZBEDUVANJE NA SITE NAJPOZNATI DJ VO SVETOT.ZNACI NON STOP KONTAKT SO MUZIKA .I EVE SEGA DA SI NAPRAJME ZABAVA NA SIROK SOKAK...:pos:
Кој го еба Моралес:D ...сабота е журката со идниот градоначалник...:cool:(уште да научи да ја употребва буквата В наместо Ф ќе биди супер)..:D
Колку е само лер човеков, му се восхитувам што според неговото понашање како светот да е розов, и секогаш насмеан, го прават будала, ама кој ги еби, Паљото не е ни 2% ретардиран како што некои го прават, напротив е премногу позитивна личност ако некогаш некој има правено муабет знае дека е така......одвај чекам да видам што ќе спреми :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.209
Колку е само лер човеков, му се восхитувам што според неговото понашање како светот да е розов, и секогаш насмеан, го прават будала, ама кој ги еби, Паљото не е ни 2% ретардиран како што некои го прават, напротив е премногу позитивна личност ако некогаш некој има правено муабет знае дека е така......одвај чекам да видам што ќе спреми :D
Јас мислам дека треба споменик да му се направи на човекот. Тој е некако како бренд во Битола, нешто како Биг бен во Лондон:)

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
знајте шо има ново позитив и цел комплекс император базен го затвориле инспекција хахахахахаха:pos::tapp:
големата работа го затворија на 5 дена од крајот на сезоната... и не е затворен император и базенот туку само позитив...

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Паљото е жива легенда

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас мислам дека секој поднапушен дојде во градо да биди диџеј... Ако то шо купил ЦД плеер е мерило за диџејство, тогаш шо да речиме за првиот шо купи компјутер во Битола? Да го најдиме кај е, и да го клајме десна рака на Бил Гејтс.

Свашта.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559

УРААААААААААААААААААААААА..... :facepalm:

Баш ме интересира што траки има спремено :tapp:

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
„битолчани за прв пат во 2003 видоја телевизори вградени во ѕидот во мојот кафич“ - DJ Zoran Pajlo Lazarovski

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Свака му част на Паљото ги собра сите пижлачиња до 8-мо одделение на едно место... се зачистија кафичите барем една вечер :facepalm:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
напрајте си тема за вашиот идол....

битно носи позитивна енергија,и тоа е повеќе од ич

Kajgana Shop

На врв Bottom