како да излезат кога си платија пијачка 100-120 или нарачка од шише 2500-3000 МКД......па два месеци струја ќе платиш со тие 3000........Aj са, сите шо беја на Моралес, да излезат на протести против поскапувањата.
Колку е само лер човеков, му се восхитувам што според неговото понашање како светот да е розов, и секогаш насмеан, го прават будала, ама кој ги еби, Паљото не е ни 2% ретардиран како што некои го прават, напротив е премногу позитивна личност ако некогаш некој има правено муабет знае дека е така......одвај чекам да видам што ќе спреми
ZABAVA NIKOGAS NE E DOSTA SAMO EDNA GODISNO E MALCE A SAMO NA TAKVI VECERI LJUGETO SE NAJSREKNI ZABORAVAT NA PROBLEMITE NA SE .JAS PRV PAT VLEGOV V DISKO NA 10 GODINI.I OTOGAS GO ZASAKAV TOJ CUDESEN SVET NA MUZIKA I SVETLA VO BOJA NASMEJANI I BEZGRIZNI LICA.SE KACVAF NATAVAN SO EFTINO RADIO I JA VAKAV AMERICKATA TOP 40.POKASNO TATKO MI MI KUPI SISTEM PRESREKEN BEV.POKASNO BEV VO PRVITE TROJCA SO IMAJA CD PLEJARI VO BITOLA .POKASNO GI IZMISLIV ZABAVITE ZA VELIGDEN NA ULICA I PUSTAV MUZIKA OD 1995 DO 1999 GOD
1999 GODINA GO OTVORIF BLUE CAFE KARSI RASCEKOR PRV PAT VO GRADOT VO KAFIC DJ KABINA 2 VUFERI I 4 SATELITI JAS KLADOV.POTOA GO OTVORIV KAFICOT
GUSTER VO PELAGONKA 2 2003 GOD PRV PAT VIDOJA VITOLA VO KAFIC TELEVIZORI VGRADENI VO ZIDOT.OD 2005 DO 2010 6 GODINI RABOTEV VO FRANCIJA VO DISKOTEKA OBEZBEDUVANJE VO VALDIZER NAJUBAVIOT SKIJACKI CENTAR VO SVETOT .MU BEV TAMU OBEZBEDUVANJE NA SITE NAJPOZNATI DJ VO SVETOT.ZNACI NON STOP KONTAKT SO MUZIKA .I EVE SEGA DA SI NAPRAJME ZABAVA NA SIROK SOKAK...
Кој го еба Моралес ...сабота е журката со идниот градоначалник...(уште да научи да ја употребва буквата В наместо Ф ќе биди супер)..
Јас мислам дека треба споменик да му се направи на човекот. Тој е некако како бренд во Битола, нешто како Биг бен во ЛондонКолку е само лер човеков, му се восхитувам што според неговото понашање како светот да е розов, и секогаш насмеан, го прават будала, ама кој ги еби, Паљото не е ни 2% ретардиран како што некои го прават, напротив е премногу позитивна личност ако некогаш некој има правено муабет знае дека е така......одвај чекам да видам што ќе спреми
големата работа го затворија на 5 дена од крајот на сезоната... и не е затворен император и базенот туку само позитив...знајте шо има ново позитив и цел комплекс император базен го затвориле инспекција хахахахахаха
УРААААААААААААААААААААААА.....
ZABAVA NIKOGAS NE E DOSTA SAMO EDNA GODISNO E MALCE A SAMO NA TAKVI VECERI LJUGETO SE NAJSREKNI ZABORAVAT NA PROBLEMITE NA SE .JAS PRV PAT VLEGOV V DISKO NA 10 GODINI.I OTOGAS GO ZASAKAV TOJ CUDESEN SVET NA MUZIKA I SVETLA VO BOJA NASMEJANI I BEZGRIZNI LICA.SE KACVAF NATAVAN SO EFTINO RADIO I JA VAKAV AMERICKATA TOP 40.POKASNO TATKO MI MI KUPI SISTEM PRESREKEN BEV.POKASNO BEV VO PRVITE TROJCA SO IMAJA CD PLEJARI VO BITOLA .POKASNO GI IZMISLIV ZABAVITE ZA VELIGDEN NA ULICA I PUSTAV MUZIKA OD 1995 DO 1999 GOD
1999 GODINA GO OTVORIF BLUE CAFE KARSI RASCEKOR PRV PAT VO GRADOT VO KAFIC DJ KABINA 2 VUFERI I 4 SATELITI JAS KLADOV.POTOA GO OTVORIV KAFICOT
GUSTER VO PELAGONKA 2 2003 GOD PRV PAT VIDOJA VITOLA VO KAFIC TELEVIZORI VGRADENI VO ZIDOT.OD 2005 DO 2010 6 GODINI RABOTEV VO FRANCIJA VO DISKOTEKA OBEZBEDUVANJE VO VALDIZER NAJUBAVIOT SKIJACKI CENTAR VO SVETOT .MU BEV TAMU OBEZBEDUVANJE NA SITE NAJPOZNATI DJ VO SVETOT.ZNACI NON STOP KONTAKT SO MUZIKA .I EVE SEGA DA SI NAPRAJME ZABAVA NA SIROK SOKAK...
Кој го еба Моралес ...сабота е журката со идниот градоначалник...(уште да научи да ја употребва буквата В наместо Ф ќе биди супер)..