Тупчо ако си видел во ск две пички се качбвале во кола и оделе на ебање што е тоа што докашуваш со тоа дека курвите се ебаваат браво бре ја откри америка сега за почесен граѓанин да те прогласиме ебате шутракот ако се прави муабет за курви тоа е друга работа секаде има курви и тие се ебаваат секаде и важно му е само да се има пари и кур друго ништо не ги интересира како и во секој град има курви се ебваат а после ако некој не ги знае се прават поштени што е нормално можи ќе врзат некоја будала
Детуле бре, не знајш шо збораш бре, тебе ни десет распнувања на Ристета, и негови воскреснувања не те спашаваат бре.
Која вистина ја кажа бе и будалите нема да ти верваат на ова и се гледа од авион дека збораш за инает и се лечиш тука ти реков јас кажи за твојте првен па после за дуругите и ова не го мислам само на муслиманките туку и на тие од крушевските села од кај што си оти немаш ти право да збораш за Битолчанки освен ако не си една од нив е ако си жена тогаш извини за се до сега
Детуле, ова што си го кажал детуле (секако дека во умот си детуле, физички сигурно си како Мариовците, метро девеесет), е консеквенца на твоите не шетања низ Македонијава да видиш што се случува особено во Скопје. Туку што може антиквизиран национал-патриот што "лежи" на форум кај Миленко, да ти каже. На се бара национална основа. Оти? Оти не е способен сам да се истакни.
Значи да не се повторвам ти кажав од кај сум и не сум од пашино руфци или од крушево као тебе доселен тука во посветла иднина со чергата а дека врие од сељаци како тееб врие сте прошетале до ск и косово и сега си мислете дека се знаете и цел свет сте го виделе и не се замарај ти со нас туку оди таму по селата и просветлиги малку да не се земаат роднине за маж и жена и нека ги фатат тие фержината и шалварите барем на лето ќе се посипаат со мозолчина од пота а и ск не си видел како мене баш ти фала на комлиметите иако не требаше да се мачиш но сепак фала е нема како мене таму за жал или ако има малку се тие ама тука кај нас во Битола не има не дал господ и се ќе си браниме се што е наше а не да фрламе со камења као другите ете као вас дојденците тука малку што ве трпиме па уште ќе јадите лајна и се нешто не ви чини па сега тебе и битолчанките па оди бре иселисе ск слободно уште денс ако сакаш
Антиквизиран простаку бре. Јас сум петта Генерација што живее во град, и една од ретките што не мигрирала за Турција 50-тите и 60-тите години, тогај коа во Битола Албанците беа над 30%, и Македонците кои живееја по маалите населени со Албанци, знаат и знаеја Албански перфект (со акцент).
Друго твојот комплекс (а не мојот), е евидентен, поради она што ти не можеш да дискутираш онака на општествени прашања, или прашања од каков и да е сој, поради тоа ти на се гледаш со задна намера. На се мислиш дека јас, ќе играм со такви ниски чуства како твоине, и на се ќе терам на таква национална основа.
Па грешка си бре. ЈАС СУМ ПОГОЛЕМ МАКЕДОНЕЦ ОД ТЕБЕ! Јас подобро говорам, пишувам, користам, Македонски јазик и Македонштина низ светот. Јас сум репрезент на она што е квалитетно од овие краишта. За жал, ти си шлајмот, од кого треба да се срамат твоитне "сонародници" (непозната именка).
Зошто бе дете таква омраза во тебе имаш некој проблем и не се нервирај по толку лошо ќе тие е за здравјето на толкава омраза што ја имаш за што така што лошо имаш видено ти од локал патриотизмот и таквите стварно не знам секој си има право на свое мислење и чуства само не е добро да ги мразиш луѓето само заради тоа што се локал патриоти па сигурно ќе бидат кога знаат од каде се кои му се корените и ќе се борат за својот град а за кој да се борат за друг град но сепак да не се повторвам ти дека си дошлак тука и за тоа не можиш да го разбериш нашето чуство и гордост на градот Битола
Сурленце мало, националистичко, дојденеци се сите оние кои мигрирале од село во град, како што и твоине, така и моине. Моине тука се над пет генерации, твоине пред 10-тина години. Тука е разликата.
Друго, сурле, дека вака мислиш, имаше 2001, а не дај боже ако продолжиш, ќе има и други 2001-ви, и не затоа што јас така сакам, туку затоа што ти така сакаш.
Ова глупо сурленце, твојот нискоинтелегентен капацитет, не може да го разбере, дека оваа куќа (Македонија), е и моја, и твоја, и тука секој што живее, е дел од таа куќа и никој не едошљак во оваа куќа. Ти шмукле, ја фалсификуваш историјата, ама за тоа друг ќе те казни не јас.
Оваа куќа (македонија) ќе ја уредуваме заеднички. А ако тоа не го сакаш шмукле, тогаш ќе ја делиме СУДСКИ.
Така да си знајш, мало национал-шупченце.
Тука сега што прајме кој да се носи или да бега од градот вие или ние што викаш кој ќе победи и кој ќе биди избркан од градот
Кој се тоа вие и ние бе клупче? Кој?
На оваа тема јас глупчо, разговарав за тоа колку БИТОЛЧАНКИТЕ (без разлика на вера, национална припадност идр.) се ебат во Скопје, поради тоа што Скопјани им изгледаат пофраери. Ова нешто за тебе См'гле, е тешко да се разбере, па ти го сфаќаш ова како лоша етика на твојата нација. Не бре см'гле, тоа е светска "мода", тренд... Тебе ти е криво што ќе собериш дома некоја Битолчанка, која воедно била тртена од безброј Скопјани, па по твојана логика ќе испадне дека воедно и нив ќе им ги пушиш (тоа се пренесувало од уста во уста). Таквата фрустрација, нема да ја залечеш со национал-педеристички напади, туку ќе си признаеш, ДА СЕ ЕБАТ. КРАЈ! Нема срам.
Дека е исењачен градот да во право си но ако правиме муабет за стари битолчани скоро и да ги нема сите знаеме дека тука живееле претежно турци евреи роми и мал дел на Македонци а уште помал дел на албанци дека е упропастен градот се сложвам ама не од селаните кои вршеле миграција туку од ваквите сељаци како тебе кој вршат само пропаганда за која се платени или од некоја понова политичка партија или од некоја невладина организација и делите тука совети и кажувате правила и прописи
Болдот е само доказ, колку едноставно не си во тек, ни со тема, ни со муабет, а немаш ни елементарни познавања од тоа како се дискутира...
Пропагандата која ти ја вршиш, на се барајќи национална основа, е најлошата врста на пропаганда, воедно и најдебилната... Како не ти е срам после ова, пак да се логираш на форумот.
МИ ГО СРАМИШ ГРАДОТ БРЕ!
PS.Значи ако не ти чини во градот одма под најитно да се иселиш и да не го трујеш воздухот кој го дишеш тука и така ти ќе бидиш задовлен нема да се расправаш со селнаи како мене и јас интелегенти западно европски луѓе како тебе значи
Мене ми чини, тебе не ти чини, и ти бараш кривица, кај мене. Јас сум бил тенденциозен, со тоа што сум кажал дека Битолчанки се ебат.
Се ебат бре, и тоа најмногу во Скопје. И знаеш зошто? Само затоа што се СКОПЈАНИ, и ништо друго.
Тебе не ти одговара ваквата слика. Ти ќе си се вратиш во Мегленци, од кај шо потекнуваш... :wink:
а никој брат салам чоке знае дека неее така но МОРА да му се одговри на провокацијата не дека се замарам само во пронцип е работата не сакам некој да јади лајна за џабе му кажав јас него нека си ги гледа неговите и нека не шири само омраза па оти после сме ги неќеле е како да ги сакаш кога се родени само за провкации и кога ќе му се вратиш се кријат и плашат како некој пи*ки па ќе бараат олеснувачи и до кога ќе му ќутиме на се што тие а и овај сликарот што ќе каже демек остај го не се замарај ама брат 100 пати кашана една иста лага некој ќе ја свати како вистина после ама ај нема врска треба еден БАН пак да јади па нека оди на друго место нека кажува статистики негови
Абре кои негови бре!
Абре ти глуп си или што си? Абре нема кај мене НЕГОВИ, НАШИ, ВАШИ, ТАКВИ, ОНАКВИ.
Прост си, не знајш да читаш, кој ти е проблемот? Дај бе фати се малце за ак'л, не се срами, испосра лајна еден котел.
Кој пички кој црни камења, проблемот на таквите како тебе, е што се пикаат кај што не ги бери. Ова место, е за културен натпревар и муабет, а не за тепање и заканување. Разбираш. По ова како шо гледам, пошо си физички јак, се закануваш, сетиќи местото АФГАН... ИСТАН... а?
А ќе ми одговори ли некој мене ИМА ЛИ ВО БИТОЛА БОЛЕШТИЊА СКИНХЕД НАЦИ ТИП-1
(покрај во весник што читав многу роми душеле боја за ќунците и лепак)...на нив ли маваат тие лобоси??
Човече абе некако не да се мешам....ама претпоставувам пикасо е роден тука најверојатно...знаеш онаа кај ти е папочната врвца секната таму си,кај си растел пак се враќаш таму,што се распаливте за едно е***е на скопјани со битолчанки...абре сега СИТЕ СЕ Е**Т ЦРЕВАТА СИ ГИ ВАДАТ уште на 15 години...ај ебаго
Има скинхедси, тетовираат КРСТ над ВЕРГИНА, и со таков синкретизам, креираат пропаганда на Македонштина, низ државава.
Многу се убај, како шо шмукот кажа, сите да ги собериш, вкупно 30 заби нема да изброиш, поради тоа што често ги негуваат.
Брат јас реков ако е збор за круви сите се ебваат кажав јас за нив е важно само пари и к*р друго ништо и црнец ако сака нека е ама ме изиритира тоа што пази 90% ќе се ебеле на фразата да искочиме
Земи бе прошетај малце, низ Македонијава, земи малце прегледај, види шо се дешаа по Македонијава, скапа бе во Битола. Земи малце прошетај, брцниго куро во некоја пичка, осети убајни и ти.
Доста со презентацијата на персонифицирана глупавост, во тело од човек.
Јас да бев ќе се усрамев од тоа што се УСРА, неколку пати... пред свима...