Битола

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Не само картони, буниште му беше куќата, а ѓубрето знајш како гори...

Инаку да, улав е скроз на скроз, ја запали намерно и избега.

Ништо ко така сега сигурно ќе го пуштат од џандарско и едно мавање манетему сите комшии и можи ќе се врати малку во реалноста инаку црно ви се пиши
само рачунај овај пироманот да го ставевме за градоначалник :pos2:пепел се ќе напраеше :kesa:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ништо ко така сега сигурно ќе го пуштат од џандарско и едно мавање манетему сите комшии и можи ќе се врати малку во реалноста инаку црно ви се пиши
само рачунај овај пироманот да го ставевме за градоначалник :pos2:пепел се ќе напраеше :kesa:
Koj ќе го клај него за градоначалник :vozbud:,туку мајтап мајтап ама доби неколку илјади гласој.
Инаку нема пуштање, или ќе остани, ама најверојатно ќе му дат зелен картон и ќе му врзат ракајте.Тој требаше одамна да го згрижат :kesa:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Осигурана му била куќата, кизнеј какви бизниси брка:)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Koj ќе го клај него за градоначалник :vozbud:,туку мајтап мајтап ама доби неколку илјади гласој.
Инаку нема пуштање, или ќе остани, ама најверојатно ќе му дат зелен картон и ќе му врзат ракајте.Тој требаше одамна да го згрижат :kesa:
Сигурно во Демир Хисар ќе има повеќе луѓе кој го разбираат :pos:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Планира бе некој од нашите да оди на собиранка?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Планира бе некој од нашите да оди на собиранка?
шо бараме брат ск тие нека дојдат тука ќе се собериме има места:toe:и грда дата одбрале ај да беше на 10 во среда кога е фудбалот со вардар можи ќе скокневме и до тој кафичот ама вака да се трошиме само за пиење тешко :salut:барем за мене за другите не знам:smir:

Член од
1 февруари 2010
Мислења
18
Поени од реакции
1
Битола е мојот роден град и јас ЈА ОБОЖАВАМ!!!!!
Само штета што ретко ја посетувам:(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Мене не ми одговара датумот , јас планирав да одам скопје нареден викенд . А за на 6 ти тешко .

Член од
3 март 2010
Мислења
34
Поени од реакции
6
Bitola e najdobar grad so najubaj cupinja i so najubaj restorani........:helou:

Битола е најубав град затоа што нема аеродром, со најубави чупиња што немаат аеродром и со најубаи ресторани што немаат аеродром и со Пелистер што нема освено ниту една титула во фудбало .:toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Битола е најубав град затоа што нема аеродром, со најубави чупиња што немаат аеродром и со најубаи ресторани што немаат аеродром и со Пелистер што нема освено ниту една титула во фудбало .:toe:
Тони има да го :pusk:од Земун до Битола и после има да те слетам на аеродромот во Логоварди па да видиш ,какви дечина има Битола а за Пелистер ќе го сетиш во Недела на 14 :sekss:
ps.ова модераторите стварно претерваат му ги бришете постовите на кусото и зико а на овај дудлачот од ск го оставате да провоцира
Што е многу многу е дајте малку заозбилете се вака само не правите посилни и си ги кажувате Б-коплексите :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom