Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Не само картони, буниште му беше куќата, а ѓубрето знајш како гори...

Инаку да, улав е скроз на скроз, ја запали намерно и избега.

Ништо ко така сега сигурно ќе го пуштат од џандарско и едно мавање манетему сите комшии и можи ќе се врати малку во реалноста инаку црно ви се пиши
само рачунај овај пироманот да го ставевме за градоначалник :pos2:пепел се ќе напраеше :kesa:

Ништо ко така сега сигурно ќе го пуштат од џандарско и едно мавање манетему сите комшии и можи ќе се врати малку во реалноста инаку црно ви се пиши
само рачунај овај пироманот да го ставевме за градоначалник :pos2:пепел се ќе напраеше :kesa:

Koj ќе го клај него за градоначалник :vozbud:,туку мајтап мајтап ама доби неколку илјади гласој.
Инаку нема пуштање, или ќе остани, ама најверојатно ќе му дат зелен картон и ќе му врзат ракајте.Тој требаше одамна да го згрижат :kesa:

Осигурана му била куќата, кизнеј какви бизниси брка:)

Koj ќе го клај него за градоначалник :vozbud:,туку мајтап мајтап ама доби неколку илјади гласој.
Инаку нема пуштање, или ќе остани, ама најверојатно ќе му дат зелен картон и ќе му врзат ракајте.Тој требаше одамна да го згрижат :kesa:

Сигурно во Демир Хисар ќе има повеќе луѓе кој го разбираат :pos:

Планира бе некој од нашите да оди на собиранка?

Планира бе некој од нашите да оди на собиранка?
шо бараме брат ск тие нека дојдат тука ќе се собериме има места:toe:и грда дата одбрале ај да беше на 10 во среда кога е фудбалот со вардар можи ќе скокневме и до тој кафичот ама вака да се трошиме само за пиење тешко :salut:барем за мене за другите не знам:smir:

Битола е мојот роден град и јас ЈА ОБОЖАВАМ!!!!!
Само штета што ретко ја посетувам:(

Мене не ми одговара датумот , јас планирав да одам скопје нареден викенд . А за на 6 ти тешко .

Bitola e najdobar grad so najubaj cupinja i so najubaj restorani........:helou:

Битола е најубав град затоа што нема аеродром, со најубави чупиња што немаат аеродром и со најубаи ресторани што немаат аеродром и со Пелистер што нема освено ниту една титула во фудбало .:toe:

Битола е најубав град затоа што нема аеродром, со најубави чупиња што немаат аеродром и со најубаи ресторани што немаат аеродром и со Пелистер што нема освено ниту една титула во фудбало .:toe:
Тони има да го :pusk:од Земун до Битола и после има да те слетам на аеродромот во Логоварди па да видиш ,какви дечина има Битола а за Пелистер ќе го сетиш во Недела на 14 :sekss:
ps.ова модераторите стварно претерваат му ги бришете постовите на кусото и зико а на овај дудлачот од ск го оставате да провоцира
Што е многу многу е дајте малку заозбилете се вака само не правите посилни и си ги кажувате Б-коплексите :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom