Битола држава!

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
А како ти изгледа тебе „фонтот“?
Не читаш кирилица или ти изгледа некако грчки напишаното? ;)
Па затоа слободно и без никакви пречки можеле да напишат:

Наместо Узо служиме Мастика!

Со истиот фонт ама без финти Г-6,или не стигнале до таа лекција?:toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Па затоа слободно и без никакви пречки можеле да напишат:

Наместо Узо служиме Мастика!

Со истиот фонт ама без финти Г-6,или не стигнале до таа лекција?:toe:
Tи така кај тебе ќе си пишеш:wink: на газдата му било мерак да си пише УЗО НЕ МАСТИКА ДА -тоа е друже get over with it...само се гледа дека се курчиш само затоа што битолчанец го направил ова не прилепчанец

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Tи така кај тебе ќе си пишеш:wink: на газдата му било мерак да си пише УЗО НЕ МАСТИКА ДА -тоа е друже get over with it...само се гледа дека се курчиш само затоа што битолчанец го направил ова не прилепчанец
Не бе брат,ние директ ги бркаме,и не ги мазниме како Битолчани па затоа некако не се “намерачени“ на Прилеп,како на Битола каде и јазикот им го учите за поголема сервилност.Јас само потенцирав колку е провидна финтата што ја направил газдата на Буре,особено доколку човек знае два-три збора Грчки.Затоа реков дека ова не е кој знае каков патриотски чин,или херојство од невидени размери.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
Не бе брат,ние директ ги бркаме,и не ги мазниме како Битолчани па затоа некако не се “намерачени“ на Прилеп,како на Битола каде и јазикот им го учите за поголема сервилност.Јас само потенцирав колку е провидна финтата што ја направил газдата на Буре,особено доколку човек знае два-три збора Грчки.Затоа реков дека ова не е кој знае каков патриотски чин,или херојство од невидени размери.
Да да, затоа имаше случај кога на граница еден тон грци идеа во Прилеп само за на кафе...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
дали е ова патриотизам или само начин на придобивање муштерии (или гости, незнам што е местово) по целава вето-еуфорија

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да да, затоа имаше случај кога на граница еден тон грци идеа во Прилеп само за на кафе...
Ама запреа во Битола,нели?Оти не сум видел ни еден овде во Прилеп.:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
Ама запреа во Битола,нели?Оти не сум видел ни еден овде во Прилеп.:toe:
Човече на пракса на граница бев, и НА ЛИЦЕ МЕСТО КАЖУВАА!И немој само за инает да зборуваш...Факт е дека на чкембари им текна побрзо него вас, немој сега да ти е криво, и немој да завидуваш..Како еднаш не се сложи со сите...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Човече на пракса на граница бев, и НА ЛИЦЕ МЕСТО КАЖУВАА!И немој само за инает да зборуваш...Факт е дека на чкембари им текна побрзо него вас, немој сега да ти е криво, и немој да завидуваш..Како еднаш не се сложи со сите...
Море едно текнување,сега ќе се убијам оти конечно на Битолчани им текнало нешто,ама не им дотекнало.Сакаш да видиш други слики од Битола колку им текнало?Ќе помислиш дека си во Атина!Се слагам со сите и со другите,само кога ќе им текнува друг пат нека им текне комплетно,а не со стари финти(ехи-денехи).:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
Море едно текнување,сега ќе се убијам оти конечно на Битолчани им текнало нешто,ама не им дотекнало.Сакаш да видиш други слики од Битола колку им текнало?Ќе помислиш дека си во Атина!Се слагам со сите и со другите,само кога ќе им текнува друг пат нека им текне комплетно,а не со стари финти(ехи-денехи).:toe:
Ок, другиот пат ќе му речам тебе да те прашаат...Да видам дали тогаш се ќе биди во ред....

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Кико откажи се другарче. Не вреди, човекот си има изучено за експерт и готово е. Мислам на една тема беше, нешто кажуваше за министрите и нивните дипломи, и му дадов ранк листи на универзитетиит и триста други аргументиу, и не остана покусо да сомели нешто, така да откажи се не вреди, не да крева прашина човекот, туку едноставно не сваќа.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Тој сваќа ама вие си мислите дека не сваќа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom