Insomniac
Evil Macedonian
- Член од
- 27 мај 2007
- Мислења
- 1.799
- Поени од реакции
- 28
Немам јас ништо против Скопјани имам против грчките газди на скопска пивара.Пак се еба темата со меѓуградски препукувања.
Немам јас ништо против Скопјани имам против грчките газди на скопска пивара.Пак се еба темата со меѓуградски препукувања.
Па затоа слободно и без никакви пречки можеле да напишат:А како ти изгледа тебе „фонтот“?
Не читаш кирилица или ти изгледа некако грчки напишаното?
Tи така кај тебе ќе си пишеш:wink: на газдата му било мерак да си пише УЗО НЕ МАСТИКА ДА -тоа е друже get over with it...само се гледа дека се курчиш само затоа што битолчанец го направил ова не прилепчанецПа затоа слободно и без никакви пречки можеле да напишат:
Наместо Узо служиме Мастика!
Со истиот фонт ама без финти Г-6,или не стигнале до таа лекција?
Не бе брат,ние директ ги бркаме,и не ги мазниме како Битолчани па затоа некако не се “намерачени“ на Прилеп,како на Битола каде и јазикот им го учите за поголема сервилност.Јас само потенцирав колку е провидна финтата што ја направил газдата на Буре,особено доколку човек знае два-три збора Грчки.Затоа реков дека ова не е кој знае каков патриотски чин,или херојство од невидени размери.Tи така кај тебе ќе си пишеш:wink: на газдата му било мерак да си пише УЗО НЕ МАСТИКА ДА -тоа е друже get over with it...само се гледа дека се курчиш само затоа што битолчанец го направил ова не прилепчанец
Да да, затоа имаше случај кога на граница еден тон грци идеа во Прилеп само за на кафе...Не бе брат,ние директ ги бркаме,и не ги мазниме како Битолчани па затоа некако не се “намерачени“ на Прилеп,како на Битола каде и јазикот им го учите за поголема сервилност.Јас само потенцирав колку е провидна финтата што ја направил газдата на Буре,особено доколку човек знае два-три збора Грчки.Затоа реков дека ова не е кој знае каков патриотски чин,или херојство од невидени размери.
Ама запреа во Битола,нели?Оти не сум видел ни еден овде во Прилеп.Да да, затоа имаше случај кога на граница еден тон грци идеа во Прилеп само за на кафе...
Човече на пракса на граница бев, и НА ЛИЦЕ МЕСТО КАЖУВАА!И немој само за инает да зборуваш...Факт е дека на чкембари им текна побрзо него вас, немој сега да ти е криво, и немој да завидуваш..Како еднаш не се сложи со сите...Ама запреа во Битола,нели?Оти не сум видел ни еден овде во Прилеп.
Море едно текнување,сега ќе се убијам оти конечно на Битолчани им текнало нешто,ама не им дотекнало.Сакаш да видиш други слики од Битола колку им текнало?Ќе помислиш дека си во Атина!Се слагам со сите и со другите,само кога ќе им текнува друг пат нека им текне комплетно,а не со стари финти(ехи-денехи).Човече на пракса на граница бев, и НА ЛИЦЕ МЕСТО КАЖУВАА!И немој само за инает да зборуваш...Факт е дека на чкембари им текна побрзо него вас, немој сега да ти е криво, и немој да завидуваш..Како еднаш не се сложи со сите...
Ок, другиот пат ќе му речам тебе да те прашаат...Да видам дали тогаш се ќе биди во ред....Море едно текнување,сега ќе се убијам оти конечно на Битолчани им текнало нешто,ама не им дотекнало.Сакаш да видиш други слики од Битола колку им текнало?Ќе помислиш дека си во Атина!Се слагам со сите и со другите,само кога ќе им текнува друг пат нека им текне комплетно,а не со стари финти(ехи-денехи).