Битлси

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
Колкав дел од приказната за Макартни е точна?
Ако мислиш на теоријата на заговор, ништо не е точно, освен тоа што била ултра популарна теорија и сите за тоа зборувале :)
(Да не упаднав во неој муабет, нешто друго да не зборувавте за Макартни?)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Devil-King на втората страна од темава го спомна филмот, па денеска по некоја коинциденција го гледав по втор пат и тоа на јутјуб.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ги обожавам песните им се легендарни сите до една а и филмот е интересен баш го гледав на отварањето на кафичот ``Јелол саб марин`` во Чаршија посветен на Битлси:)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ух, ги обожавам. Yesterday, Let it be, Drive my car и Don't let me down ми се нај, а потоа All you need is love, And I love her, And your bird can sing, Oh darling, Can't buy me love, Something, While my guitar gently weeps, Love me do...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.954
Ух, ги обожавам. Yesterday, Let it be, Drive my car и Don't let me down ми се нај, а потоа All you need is love, And I love her, And your bird can sing, Oh darling, Can't buy me love, Something, While my guitar gently weeps, Love me do...
Кога ја спомна While my guitar gently weeps, сакав да го препорачам Love Албумот кој излезе во 2006 а го уреди и издаде нивниот продуцент Џорџ Мартин и неговиот син. Се работи за миксирани и преработени песни од нивни снимања со поинаква позадина, нешто навистина многу убаво. Еве на пример како звучи While my guitar gently weeps која ми е омилена преработка од песните на албумот:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Каверов на Леноновата Imagine исвирена на гитара ми се виде интересен, никако не можам да го фатам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom