Едно девојче ни влегува на час и културно вика:
- Се извинувам што ви пречам на часот може да ја избришам таблата? наместо ...може да ми го позајмите сунгерот?. Ние сите патос.
Наставничката по Географија:
Место 5 пишува 6
Мариета:Наставничке не треба 6 туку 5...
Наставничката:Поправува 5 и ни вика:ова не е грешка!грешка е кога ќе ме исправите нешто што сум згрешила
Не е ова кикс ама ај. Влегува во школо кај нас едно пореметено дете на час и застанува пред сите и на цел глас пее: Who let the dogs out? UUUU! И се поклонува и културно си излегува. Сите бевме подзинати. Чудо од дете!
Каква е оваа ступидарија? Дајте ми учебник мојов нема страници You ученик you in the last клупа Точакот не е возило Со косава ко авиатичар си Мои су другови....а ја сам зеница Во незнам која песна Еминем… Раде.... пак е, сам е... Ај бе нека заврне часов Ја стави песната “Сад сам дошао из кафани“ А што повраќаше? Во мозокот ми зуе Јас сум бајаги нормален човек Ќе ѕвонам за 5 минути Значи јасно ви е како се прашат прашањата? Ти таму машкиот! Еј до југо-дрво ќе ме носиш на ушки Никој нема сите се тука (на час) Не ми се гледа има магла многу Да нема пеење со зборење Оци лошени (лоши оцени) Мамо видов човек со тексас кожна јакна Ако имате шестар може да пишувате и со молив Уста да не ти чујам Телевизиска радио-драма Бумбар пази да не ја укасаш тоа таблата Ти ја поремети вилицата А бе ќе ја скршам вратава отворете прозор Прво треба да се инсталираме во интернет... Ја знаете бројов како се вика Прво пишува со бројки а после со печатни бројки пишува The next one. Има ли next one? Тоа ќе биде со мој ПАСОВОРД I never јадам месо Не зевај со отворени очи Земи го тоа спанџот Овошни стада И тишина со зборување сите А странка може и машко да биде? две три минути до три минути Кога имаме Германски? Во Петок. Епа тогаш во четврток испрашувам.
Еве од 1ви...
Буљаш една!!!!!
Пиво и јогурт не се меша(сакаше дечкото бурек да каже и да ме научи важна лекција за животот)
На прашање: Kај идеш??
Со Струмица у другари....хехе моја грешка беше ова
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.