Бисери oд училишни денови

Член од
9 мај 2006
Мислења
18
Поени од реакции
2
Еден средношколец беше отсутен една недела и класната го прасува средношколецот КАДЕ БЕШЕ ТИ ЕДНА НЕДЕЛА а средношколецов одговара имав смртен слуцај кај мои приатели а професоркава му веле А ЗОШТО НЕ МИ КАЗА ПРЕД ВРЕМЕ!!!

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Profesorka po Angliski:
Ti nazad celo vreme zboruvas!
What`s your name?
Ane.
Ajde svrti se napred!

So sto bile vooruzeni ajducite?
So lak i strela.

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
у второ одделение...абе ваков кикс, не знам...имаше едно девојче у класот ептен забегано..и имавме мал одмор 5 минутки и после сите се враќаме у училница нејзе ја нема. после 10тина минутки влева типката на маица и на гаќи, свиткана у клопче, и фати да вика - наставничкеее сукњата си ја загубив не знам кај ми еее...ние патос на земјата не се знаеше кој каде легнал се умревме од смеа. ај наставничката фати цело школо го пребара и на крајот у вецето и ја најде сукњата...али важно девојчето цело школо го ишета полу-голо

лани земавме кондом и и го ставивме у тетратката на наставничката по шпански, и не забележа типката цел час. и на крајот го виде и фати да се дере, али џабе и беше цел клас беше умешан неможеше на сите кецови да ни забоди па си замолча.

со наставникот по ликовно у 5то приказни триста и една. синопсис краток - идеше на час секој ден со шише ракија и ќе се опие и само глупости цел час. лудница

у 5то исто, една ненормална по историја не натера у недела сабајле да идеме на црква, кој не отиде кец у дневник. и отидовме на миса 5 саата, и седиме седиме и фати еден школски да се прозева. и наставничката му вика - трајков не се прозевај толку ќе ме голтниш. и типот ладнокрвно и враќа - фала наставничке ама не јадам свинско (тогаш уште финтава не се вртеше до толку). ние сите на земја од смеа каква црква какви бакрачи. а типот од 3 кеца у дневник неможеше да се опораве цела година

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Profesorot po istorija do 8 so mi bese sekogas mi vikase"ti devojko kako si sednata ko vo djip da se vozis"

A so imav eden pogermanski bese skroz izduvan, ke go prasavme za nekoj nejasen zbor pr.od nekoj tekst so znaci, i toj ni velese"ne znam jas toj e moderen germanski prasajte nekoj pomladi so znaat germanki" abe katangi gluposti tresese so da vi kazam.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
седиме на час англиски и оваа збори нешо ди прашуе децава, а ја си пееф една песна da hui od offspring и се дерам I wanna fuck with da hui! и оваа од таму се избацуе-goooood! лееее сите патос

Член од
16 март 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Izlezi nadvor i stoj tamu dodeka ne te viknam da vlezes.
A nastavnicke moze da sednam?- angliski

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
denes na sociologija:i taka listot ke se napisuva na hartija

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
ZUC Vlado Tasevski Skopje

Istorija : Profesor -Ajde koj znae zasto go izgradile Kinezite kineskiot zid?
Drugar moj diga raka i onaka ladnokrvno ......za da se zastitat od poplava

no comment

Prasanje po istorija ? Koj bil Aleksandar Makedonski ....edna tipka diga
raka ....... Aleksandar od Makedonija (da ste mu videle faca na profesorot) i pak na kraj imase 5 a jas 3 ka......

Amerika ja otkril ? Napoleon Bonaparta posto po kazna go pratile na ovoj ostrov ......bivsa moja (koga ce mi tekne so kogo sum izlagal)

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Бушав брат кажи им што беше Милчето-физика наше!!!Поголем гаф мајстор од неа нема така ли е?!:pos::pos::pos:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
FrAnKEInsTEiN напиша:
Бушав брат кажи им што беше Милчето-физика наше!!!Поголем гаф мајстор од неа нема така ли е?!:pos::pos::pos:
Не знам од кај да почнам за Милче
Само во наш клас наполнивме две тетратки и после ни здосади хехехехе

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
И кај нас пеер се полнеа тетратки ама тоа со гулабот беше гаф над гафовите!!!хехехе

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
vaka sea..imame cas geografija,profesorot e zakon,a na karta odgovara eden skolski so sekogas se vadi na intelogencija..prasanjeto bese:Kolku sateliti ima Venera.I ovoj vika:Venera ima mnogu mal broj na sateliti,t.e.NULA!eeej sme se skinale od smeenje!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Пеограмирање час а во позадина двајца се тепаат додека професорот е свртен кон табла се слушаат удари професоров се врти и следи: Кој маваше Клупа од Глава? Овај Клупа од глава... мислам....со глава во клупа???:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom