pumaval
Дрвен Адвокат
- Член од
- 5 септември 2008
- Мислења
- 1.480
- Поени од реакции
- 598
Темава е за да споделиш смешни ситуации, или билошто,а од твоево фалење дека возиш кола, ништо бисерно нема...Не е баш бисер ама е интересно.
Пред 2-3недели отидов на школо со мојата кола и се паркирав на паркингот пред училиштето каде што пишува "Само за вработени во училиштето".Си седам на школо и една професорка доага на одморот и почнува да ни кажува "деца јас имам една многу итна работа ке ве молам бидете мирни и седете на час и читајте си ја новата лекција можеби нема да се вратам и до крајот на часот".
Ние и рековме дека слободно може да отсуствува и таа рече "ех сега да има некој со кола да ме однесе до местото да не одам пешки би било супер" а јас си молчам.И моите школски и рекоа дека јас сум со кола на училиште.И ме праша дали можам да ја услужам и реков дека нема проблем и ми рече ајде да одиме.Излеговме пред школото и со колата правец до една кука ми кажа каде е.И јас си велам во себе "ке возам поспоро за да стигнеме што е можно подоцна" и цело време возев полека и кога се вративме во училницата беа останале уште 5мин од часот.