Бигфут, Алмас, Јети...(алката која недостасува)?

S

smart ass

Гостин
ти реков ми рече малој моме....

дај доказ тие клипови се монтажа.

Член од
29 септември 2008
Мислења
219
Поени од реакции
5
znaes i sam deka dokaz moze da se najde samo na lice mesto,ni jas ni ti ne moze da sme sigurni 100% deka e bas taka,no mozat onie 35000 lugje koi imale kontakt poslednive 40 godini so ovie kriptoidi:smir:

Член од
29 септември 2008
Мислења
219
Поени од реакции
5
a ova stoi na cvrsti noze poslednive 42 godini i nikoj ne uspeal da go dokaze srotivnoto

Attachments

D

dzale1

Гостин
nisto od ova neveruam. Ljudi u kostimi. cim toj 4ubaka go napraele da lici na humanoid zosto da nemoza i yeti. ajde be ne se palite i neverujte na gluposti.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
Барем едно да беше фатено живо ај така и така ќе верувам ама од кога се зборува за нив ниту едно не е фатено..И се појавуваат некој снимки што некој без работа како мене ги правел..

Член од
29 септември 2008
Мислења
219
Поени од реакции
5
momci so da vi kazam prv pat za ovie kreaturi slusnav pred 20 godini vo 1 kniga (NAJGOLEMITE SVETSKI MISTERII OD ARTUR KLARK)taka da so znam jas............jebi ga kaj so ima cad ima i ogan

S

smart ass

Гостин
патуваш низ времето 19 години а си чула пред 20 години ЗАКОН:pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.392
jebi ga kaj so ima cad ima i ogan
И мое мислење е монтажи кои најверојатно збираат големи пари. Ги имам гледано тие видеа, ефектите и сцените им се доста лоши. Инаку за чад и оган има снимки и од Луцифер, повиците на помош од пеколот, архангели уловени на видео снимки...но... :wink:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.072
momci so da vi kazam prv pat za ovie kreaturi slusnav pred 20 godini vo 1 kniga (NAJGOLEMITE SVETSKI MISTERII OD ARTUR KLARK)taka da so znam jas............jebi ga kaj so ima cad ima i ogan

Јас ги имам сите книги од него и стварно се прекрасни..Имаш за најразлични мистерии...

Kajgana Shop

На врв Bottom