О вие:Како не ја гледаме суштината кога е јасна како ден. зборот ми беше, во врска со формулата што ја напишав погоре, која е смислата да се препишат 2/3 Стар завет, да се дополни нешто со штогоде измислици а потоа да се сервира на рајата. Се знае многу убаво овде кој е прв и вистинит, тоа е суштината.
И убаво би било забеганите да се вратат на вистината зашто копијата никогаш нема да биде подобра од оригиналот.:smir:
О, муслимани...слушате ли? Времето на полагање сметки се ближи.Ќе си одговарате еден ден за искривување на вистината пред алла заедно со вашиот пељамбер
Да не ти удри шеќерот во глава од баклавите море еееејјјј?О вие:
-идолопоклоници
-Обожувачи на три бога
-Вие што мирисате коски на мртовци,
-што обожавате светци
-им се молите на икони
- итн.
Како да ве следиме вас кога многу далеку сте скршнале од вистината?!!! Како да ја земам за пример погорнава личност која со својот начин и култура на комуникација покажува и докажува колку и вреди нејзината вера?!!!!
:nenene: Нормален човек,разумен човек, нема да одбере Павлови и Константинови кројаници, тој ќе си го одбере она што е чисто Божје.
А за времето на пресметка мила моја наконтена колешке од форумов, ТОА НЕМА ДА НЕ ОДМИНЕ НИТУ МЕНЕ НИТУ ТЕБЕ, па ќе видиме кој ШТО ЗАСЛУЖИЛ.
А сега извини ме,наместо да одам да душкам како некое куче по нечии коски,наместо да се поклонувам на чкрабаници и разно разни вештери и вампири кои ги имате во вашите замоци, јас одам да му се поклонам на Едниот и Единствениот кој не е роден, не родил никого и нему никој не муе рамен.
:smir::smir::smir:
DOBRO STO SI GO ODBRAL STARIOT ZAVET:smir:О вие:
-идолопоклоници
-Обожувачи на три бога
-Вие што мирисате коски на мртовци,
-што обожавате светци
-им се молите на икони
- итн.
Како да ве следиме вас кога многу далеку сте скршнале од вистината?!!! Како да ја земам за пример погорнава личност која со својот начин и култура на комуникација покажува и докажува колку и вреди нејзината вера?!!!!
:nenene: Нормален човек,разумен човек, нема да одбере Павлови и Константинови кројаници, тој ќе си го одбере она што е чисто Божје.
А за времето на пресметка мила моја наконтена колешке од форумов, ТОА НЕМА ДА НЕ ОДМИНЕ НИТУ МЕНЕ НИТУ ТЕБЕ, па ќе видиме кој ШТО ЗАСЛУЖИЛ.
А сега извини ме,наместо да одам да душкам како некое куче по нечии коски,наместо да се поклонувам на чкрабаници и разно разни вештери и вампири кои ги имате во вашите замоци, јас одам да му се поклонам на Едниот и Единствениот кој не е роден, не родил никого и нему никој не муе рамен.
:smir::smir::smir:
Ti ako imas procitano recenica od Kuranot ja go secam po vtor pat.Секако дека Куранот си има своја вредност...Го користам секогаш кога сакам да видам што значи АПСУРД.
Неговата вредност е голема за мене бидејќи читајќи го, уште повеќе станувам свесна за ВИСТИНАТА на Христовата вера...
Еве го изворот на омразата против Исламот на дамата.Бар тебе не треба да ти е мука, цело Куманово се по Ирак и Афганистан.
Hahaaa:pos2:Еве го изворот на омразата против Исламот на дамата.