Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Се дешаваат ерори, ништо необично.

Бтв, јас имам 150 за 150 од ТМ и qwerty телефон, така да не се секирајте, јас не ви ги крадам пораките. :)

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
незнам дали некој го проверил ова:http://worldsms.co.cc/page/faq. Таму пак го пишува следново There was a problem with T-Mobile Gateway in Croatia and you may have a problem with sending messages today and tomorrow.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Invalid phone number. Read more <a href='http://worldsms.co.cc/page/faq#Invalid_Phone_Number'>here</a>

??help??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
28 октомври 2007
Мислења
785
Поени од реакции
294
i mene istoto mi go pisuva... invalid number, a so 389 go pisuvam...:jaj:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
И кај мене е истото, пробав и со Македонија и со Хрватска (како порано), но се појавува тој ерор. А не претерував никогаш со пораките (околу 5-6 дневно). Најверојатно ова е глобален проблем на програмчево и се надевам дека ќе се реши, и нема да биде крај на услугава:nesum:

Г

Грејвдигер

Гостин
Сите имат проблем денес. Изгледа е до преоптеретеноста, на слаб сервер е хостиран SmsMonster...

Член од
28 октомври 2007
Мислења
785
Поени од реакции
294
probav preku razlicni zemji i ne uspeva... mi uspea samo preku Latvia, pisuvase deka se pratila porakata, ali eve, uste cekam da stigne :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.032
ја пробав за прв-пат по недела дена да напишам порака и :nesvest:..

сега најде серверот да им заебава ..ебати среќата :tapp:

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
SOMNITELNO

Sto ubavo si se prakaa porakite neznam sto mu stana deneska.Se probav bukvalno se duri i nova instalacija i ne saka pokazuva invalid broj.broj da mu e..m:salut::salut::salut::salut:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.032
Za tie sho preteruvaat ako im e .. treba da se vovede nekoj limit ..pet do deset poraki maksimum . vaka sve ke preopteretat

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Се дешаваат ерори, ништо необично.

Бтв, јас имам 150 за 150 од ТМ и qwerty телефон, така да не се секирајте, јас не ви ги крадам пораките. :)
Прекрасно користење на онтопик за лична сатисфакција, т.е фалење :)
Воедно прекрасно користење на офтопик од моја страна за да докажам дека ја изглеав Хаус цела :)

Х

Ханзо

Гостин
Invalid phone number. Read more <a href='http://worldsms.co.cc/page/faq#Invalid_Phone_Number'>here</a>

??help??
i mene istoto mi go pisuva... invalid number, a so 389 go pisuvam...:jaj:
И кај мене е истото, пробав и со Македонија и со Хрватска (како порано), но се појавува тој ерор. А не претерував никогаш со пораките (околу 5-6 дневно). Најверојатно ова е глобален проблем на програмчево и се надевам дека ќе се реши, и нема да биде крај на услугава:nesum:
Sto ubavo si se prakaa porakite neznam sto mu stana deneska.Se probav bukvalno se duri i nova instalacija i ne saka pokazuva invalid broj.broj da mu e..m:salut::salut::salut::salut:
Повторно:
There was a problem with T-Mobile Gateway in Croatia and you may have a problem with sending messages today and tomorrow.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И кај мене не е во ред, прв пат денес решив да го искористам и ништо.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јас веке неколку дена пишував од Македонија (по 3-4 пораки на ден, немав потреба од повеке) но денес и мене ми излегува тоа invalid number. Мислев дека е сменето, т.е. може да се пушта само на ТМ корисници но небива ниту нив. По се изгледа има некој проблем со серверот.

Kajgana Shop

На врв Bottom