П
Паган-др
Гостин
Кај мене си стои и работи супер.Кај мене го снема телефончето... го преинсталирав пак, и пак го нема...му се има случено ова на некој друг?
Кај мене си стои и работи супер.Кај мене го снема телефончето... го преинсталирав пак, и пак го нема...му се има случено ова на некој друг?
Веројатно знаат, и веројатно ке го банираат тој што ке спамира.Па зошто го ставиле бе? Мислиш они незнает дека ке си игат мајтап.
Ај доста си играв.
Хмм... Јас би ја преинсталирал Мозилата и би пробал пак.Кај мене го снема телефончето... го преинсталирав пак, и пак го нема...му се има случено ова на некој друг?
Не ми се верува, во 2 дена 3 пораки вкупно ако имам пратено...Веројатно знаат, и веројатно ке го банираат тој што ке спамира.
Хмм... Јас би ја преинсталирал Мозилата и би пробал пак.
Незнам дали имаат и технологија да банираат корисници што си играат премногу со програмава, да не те банирале
Земи преинсталирувај - Мозилата, ако не бива, Windows-от...Не ми се верува, во 2 дена 3 пораки вкупно ако имам пратено...
Деактивирај го add-on-от Microsoft .NET Framework Assistant, тој прај проблеми. Потоа рестартирај фајрфокс. Ако неќи пак, декативирај ги сите други add-они еден по еден и пробувај додека да се појави телефончето.Кај мене го снема телефончето... го преинсталирав пак, и пак го нема...му се има случено ова на некој друг?
јас го имав проблемот, и инсталирав ЈАВА и потоа си работешеError conecting to server!
???
nekoj drug go imal li problemot?
Abe imam Java instalirano..... aj kako i da e znaci do mene e....јас го имав проблемот, и инсталирав ЈАВА и потоа си работеше
сега го додадоја Македонија, порано само преку Хрватска можевме да пишемеГо инсталирав сношти ова, и не ми е јасно, зошто се бира Хрватска, кога има и Македонија?