Бесплатен интернет?

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.949
Поени од реакции
2.222
Ова е добро за луѓе кои немаат broadband широкопојасна врска, мада и таа не е како што треба во последно, добро е за да ѕирнат во интернетот и за да пишат некој маил, да чкртнат нешто на месинџер.

Инаку едно другарче го користеше ова во периодот предходно кога беше дадено и можам да кажам дека не беше лошо. Е сега паѓањето на конекцијата на секои 30 минути може да биде малце за челичење нерви али сепак ова е корисна работа.

А да не зборуваме колку изнесуваат циркуските цени на MT NET долоку се закачиш на нет преку модем денски... :kesa:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ne raboti - a linijata e slobodna
Зошто вака, сега ме тераш да го проверувам dial-up-от.

edit:

Прво: Toтална дезинформација дека линијата е слободна.
Второ: Успеав да се конектирам по едно 70 redials.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
10
A brojot totalno e besplaten ili?
Oti ako pominam 70 redials ke mi naplati li?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Саше, од кај си ти? Си имал ли интернет некогаш? Какви услуги ви нудат во твојот регион и по која цена?

Ме интересира се ова, зашто гледам се замараш за Dial-Up, што не е логично...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Се е бесплатно, само ако сакаш да не те заболи раката од redial, ќе си наместиш во options на конекцијата redial if line is dropped, redial attempts 10000, time between redial attempts 1 second, и после чекаш. :) По 30 минути автоматски се дисконектира, па после голготата се повторува :)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
10
Се е бесплатно, само ако сакаш да не те заболи раката од redial, ќе си наместиш во options на конекцијата redial if line is dropped, redial attempts 10000, time between redial attempts 1 second, и после чекаш. :) По 30 минути автоматски се дисконектира, па после голготата се повторува :)
Еве еден културен човек и нормален одговор, тоа ме интересираше околу тарифирањето оти немам користено dial-up од кога беше 3 ден.
минута од 97 до 2002 а потоа се префрлив на кабелски

Х

Ханзо

Гостин
Всушност...гага нетов може и да послужи за нешто...лани ја симнав Europa Universalis III (над 500 мега беше) само за покасно да сконтам дека немам доволно рам за да ја играм нормално. :) Па после тоа симнав уште неколку игрички по 100 мега... Значи, служи. :)

Член од
8 март 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Што е тоа интернет? ОЈ! Бесплатен?!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ај доста ви е муабети назад на темата...

Не верувам дека има некој што нема broadband интернет дома и што нема пробано да се конектира. Што сака нека е, важно без пари е! Користете колку што можете :)

А

Ајсшутер

Гостин
Нема што да кажувате дали има или нема дајте му помош доколку знаете ако не не постирајте за џабе

Член од
21 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
10
Дечки, се кога се конектирам звони на тој број (слободна линија) се конектирува (се слуша звукот) и ми вика невалиден user или pass
леле

Kajgana Shop

На врв Bottom