Берово

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Би сакал некој викенд или 2-3 дена да релаксирам на Берово. Дај споделете некое искуство кај да барам смештај или поставете тука некој контакт телефон којшто бил и е задоволен.
Не ми предлагајте аурора спа пошто цените ми се сптен солени , Cenovnik Aurora resort

Потребна ми е некоја вила, мене ми ја фалеја некоја Лина вила

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дајте некое искуство од виливе во Беровско, дали да барам на само Беровско езеро или Абланица? Само да не е патот до таму крш иза богу леџа. И предлог дајте за некоја вила со голем двор да може деца да трчаат.

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Дајте некое искуство од виливе во Беровско, дали да барам на само Беровско езеро или Абланица? Само да не е патот до таму крш иза богу леџа. И предлог дајте за некоја вила со голем двор да може деца да трчаат.
www.berovobooking.com.mk

Имаш листа на сите вили покрај езерото,според мене најдобри ти се Вила Лина 2 и Чиплакова колиба.Овој период не би требало да има гужви така да ке најдеш слободен термин.
На сајтот имаш цени,галерија од сите вили и контакт тел.
Погледни ги вилите па според сликите ке одлучиш која е најпогодена.Мислам дека скоро сите имаат поглед на езеро.
Навечер е ладно така да потопла облека и некое ќебе нема да е на одмет.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
www.berovobooking.com.mk

Имаш листа на сите вили покрај езерото,според мене најдобри ти се Вила Лина 2 и Чиплакова колиба.Овој период не би требало да има гужви така да ке најдеш слободен термин.
На сајтот имаш цени,галерија од сите вили и контакт тел.
Погледни ги вилите па според сликите ке одлучиш која е најпогодена.Мислам дека скоро сите имаат поглед на езеро.
Навечер е ладно така да потопла облека и некое ќебе нема да е на одмет.
Ти благодарам.
Вила Лина ми се допаѓа повеќе но е резервирана и следни два викенда. Чиплакова колиба ќе ми остане, цела ја даваат 2400 денари од ден.

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
2400 не е воопшто скапо,6 кревети,би му дошло по 400 денари од човек. Чиплакова ми е многу подобра,баш е планиска колиба у прав смисол,Лина 2 ми е некако помодарска и е повеќе за на плажа некаде отколку за на планина.
Патот е малце лош ама се исплати,кога ке стигнеш ке знаеш зашто.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
2400 не е воопшто скапо,6 кревети,би му дошло по 400 денари од човек. Чиплакова ми е многу подобра,баш е планиска колиба у прав смисол,Лина 2 ми е некако помодарска и е повеќе за на плажа некаде отколку за на планина.
Патот е малце лош ама се исплати,кога ке стигнеш ке знаеш зашто.
Како мислиш лош?

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Како мислиш лош?
Па прво патот до Берово е кривини,170 и нешто км има,после за нагоре е тесен асфалтиран пат,некаде дупки,некаде по земја возиш.Едноставно изморува ако си возач.
Не е страшно,да не ме сфатиш погрешно. Едно од ретките места каде во сред Јули навечер палиш камин зашто ти е ладно.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па прво патот до Берово е кривини,170 и нешто км има,после за нагоре е тесен асфалтиран пат,некаде дупки,некаде по земја возиш.Едноставно изморува ако си возач.
Не е страшно,да не ме сфатиш погрешно. Едно од ретките места каде во сред Јули навечер палиш камин зашто ти е ладно.
Ме исплаши, оти јас еден шофер јак што сум ќе има далги :icon_mrgr:
Ти благодарам за информациите, па ќе пишам впечатоци од колибата кога ќе се вратам.

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Нема проблем,пиши и пушти некоја слика што ја нема по галериите.
убав помин.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Леандрич чекаме информација и фотки ко ќе се вратиш :)

SaLt

symbian & iOS master & android
Член од
2 април 2005
Мислења
291
Поени од реакции
85
Очекувам сликички и јас :vozbud:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.488
:icon_mrgr:,,,lugje neshto fenomenalno,,,dokolku mozhete posetet go berovo,,,,a posebna prikazna e manastirot so bunarot vnatre,,,,,a monasite da vi pripremat monashki kachamak so od nimi napraveno kiselo mleko so bieno sirence,,,,,,veruvajte nema da zazhalite,,,,(y),,,,//takanarechen monashki kachamak//,,,leandra ne ja propushtaj ovaa mozhnost,,,:coffee:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.144
Поени од реакции
25.273
Бев во берово пред 2 - 3 недели кај другар во викендица, предобро е :) се вратив 4 кила поправен а бев на викенд таму :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вилава е нешто измислено, нешто правено за свој кеиф, нешто преубаво и прељубезни домаќини. Кој има желба да иде во Берово дефинитивно му ја препорачувам. Чиплакова колиба:
Фотографија0172.jpg

Фотографија0175.jpg

Фотографија0178.jpg

Фотографија0182.jpg

Фотографија0183.jpg

Колибава се наоѓа во самата шума и не е заштитена со ограда од дивеч. Така не се препорачува во темница да се шетате, бидете си внатре на топло со каминче. Утре слики и од внатрешноста која е исто така прекрасна.

искривете си го вратот за првите две ме мрзи да менувам:))

Kajgana Shop

На врв Bottom