- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
www.berovobooking.com.mkДајте некое искуство од виливе во Беровско, дали да барам на само Беровско езеро или Абланица? Само да не е патот до таму крш иза богу леџа. И предлог дајте за некоја вила со голем двор да може деца да трчаат.
Ти благодарам.www.berovobooking.com.mk
Имаш листа на сите вили покрај езерото,според мене најдобри ти се Вила Лина 2 и Чиплакова колиба.Овој период не би требало да има гужви така да ке најдеш слободен термин.
На сајтот имаш цени,галерија од сите вили и контакт тел.
Погледни ги вилите па според сликите ке одлучиш која е најпогодена.Мислам дека скоро сите имаат поглед на езеро.
Навечер е ладно така да потопла облека и некое ќебе нема да е на одмет.
Како мислиш лош?2400 не е воопшто скапо,6 кревети,би му дошло по 400 денари од човек. Чиплакова ми е многу подобра,баш е планиска колиба у прав смисол,Лина 2 ми е некако помодарска и е повеќе за на плажа некаде отколку за на планина.
Патот е малце лош ама се исплати,кога ке стигнеш ке знаеш зашто.
Па прво патот до Берово е кривини,170 и нешто км има,после за нагоре е тесен асфалтиран пат,некаде дупки,некаде по земја возиш.Едноставно изморува ако си возач.Како мислиш лош?
Ме исплаши, оти јас еден шофер јак што сум ќе има далгиПа прво патот до Берово е кривини,170 и нешто км има,после за нагоре е тесен асфалтиран пат,некаде дупки,некаде по земја возиш.Едноставно изморува ако си возач.
Не е страшно,да не ме сфатиш погрешно. Едно од ретките места каде во сред Јули навечер палиш камин зашто ти е ладно.