Бегање од часови

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
zasto begate?
zoso na primer ne mu kazeme na nastavnikot deka ne boli stomak ili slicno.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Врска неам може е болје да му кажеме ама ете нејкеме:baeh:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Ех ми ја зеде идејата :) Зошто бегам од часој? Хммм... па зато шо имат некои часој шо се ептен досадни и ништо ама баш ништо не прајме и поубо ми е да си седнам негде на кафе отколку да дремам в училница или пак ќе испитвит по психологија, а книга не сум отворила, а кај нејзе не можам да се извам ко шо прам секогаш и поубо неоправдан отколку кец. :sedi:

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
taka e samo nekogas kaj mene u skopo deca ne dovagaat i po cel den na skolo :toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ко ќе бегам не се оправдувам. фино лепо и кажувам на класната дека не ми се седеше и си ојдов - знам дека лудило нејзе не можам да и глумам

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
баегам од приста причина...или неам научено или кога имам другарки дојдено од други учулишта или досадни часови...али ептен ретко бегам од часови..до сеа имам 14 неоправдани со се задоцнувања на сабајле!

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Fantom_oh напиша:
ко ќе бегам не се оправдувам. фино лепо и кажувам на класната дека не ми се седеше и си ојдов - знам дека лудило нејзе не можам да и глумам
ни јас не се оправдувам, ко ќе ме прашат кај беше и’ викам си заминав, не пиет нафта па сеа на втор ми се слошило, а на другите ми било супер, а и така и така ќе ми стегнит неоправдан така да џабе ќе се мачам да измислувам оправданија

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мојата класна е срце.Ретко бегам без причина,уствари бегам само кога имам физичко.Вежбам оговарање во најблискиот кафич.Секогаш ми ги оправдувала тие изостаноци.

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
a ako zakasnis 1 minuta neopravdaniot ne to bega
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Зошто бегаме? Хе Хе...па од проста причина шо секогаш се наоѓа некое поинтересно место кај шо можеш да бидеш отколку да скапуеш на некој досаден час :wink: Или па се ипрашува, а книга немам отворено и поарно неоправдан отколку кец да ми залепат!

Член од
7 март 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
hohooho..pitanje e zaso begame ili ako sedme koi ke bidat posledicte?..ne sakum da ispadne demek..u4anta..ama spored mene beganje od 4aasave ti e uF sustina beganje od samte sebe..nemojzte sa soo4te so problemte..ne vikum da ne begme..ali pak..koa mozme trewe da ostanme...ali na kraj sa isplake da u4is neli? p.s. ama da ne lzum i jas sum izbegala ali smo zrdi toa so go mrzum profesorut..ne oti nemum nau4ano..i tka4ka...aj da vijme so ke kazat drujzte:salut:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па обично иам две причини зошто бегам:
1.Или ми е премногу досадно во школо, па ќе седнам на кафе негде
2. Не сум научила некој предмет, а професорот испрашува

А мислам дека не може постојано да викам дека ме боли глава и стомак, премногу очигледно ќе биде... Класната ни е супер и претежно ни ги оправдува нашите мали излети хехе

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Сама немам бегано од час, секогаш со друштво.
А годинава често бегаме и цел клас.
Бегам на глупи, досадни часови кога нема што да се прави во училница и немаш друг избор освен да се излежаваш на клупа.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Begam mn mn mn mn cesto zaso me mrzi da dremam u skolo.. Ili zaso mi se spie.. Pa idam na Red Bull u nekoe net kafe :D

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Јас бегам со другар ми заедно, и секогаш кога не одиме на школо двајцата ќе одиме на кафе.. во некој кафич и денот побрзо ни поминува. Најчесто бегаме во Вторник, Среда и Петок :))) Сеа малце се чуваме, па ќе му ја летниме од Македонски писмената :)), па после од Француски итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom