A си имал дрога?Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
Другар немав ништо возачка немамA си имал дрога?
Па би требало да одговараш.Другар немав ништо возачка немам
Дами и господа, заради вакви постои категоријата црна хроника....Другар немав ништо возачка немам
Нема логика да одговарам никој не ме провери дали имамПа би требало да одговараш.
1. Немаш возачка дозвола, а возиш автомобил.
2. Бегаш од службени лица.
pa uste i prasuvas? imas ti um?Другар немав ништо возачка немам
И ум немаш - ама за тоа не приведуваат, а би требало!Другар немав ништо возачка немам
Племето да ти го ебам.Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
Моментално ти ја проверуваат IP-адресата, а деновиве ќе дојдат да те соберат.Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
Мали, дај излези од Пинки и Шваба филм и опрај се малце замиј некоја чинија ... ај леба ти.и се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
Мислам дека немаш гајле ама за сигурно посетија локалната полициска станица за потврда.Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?