Бегање на инспектори за дрога

Член од
6 февруари 2025
Мислења
3
Поени од реакции
2
Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.976
Поени од реакции
8.315
Ми се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
A си имал дрога?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.315
Поени од реакции
12.321
Другар немав ништо возачка немам
И ум немаш - ама за тоа не приведуваат, а би требало!
Нов закон си треба за работиве... вака не оди!

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.764
Поени од реакции
14.726
Племето да ти го ебам.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Насловов како со јутуберине еб*те.. "24H живеам во мојата кола * - им избегав на инспекторите за дрога"

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Моментално ти ја проверуваат IP-адресата, а деновиве ќе дојдат да те соберат.

Член од
14 јануари 2025
Мислења
29
Поени од реакции
49
и се случи да му избегам на инспектори во цивилна кола ми дојдоа додека бев паркиран.Дали би можело да одговарам нешто нема никакви докази и еднијо слезе од кола мислам некој не пријави?
Мали, дај излези од Пинки и Шваба филм и опрај се малце замиј некоја чинија ... ај леба ти.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Мислам дека немаш гајле ама за сигурно посетија локалната полициска станица за потврда.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Ne se zamaraj,
sea si kidnal, pazi nareden pat.

Kajgana Shop

На врв Bottom