R
Rigel Kent
Гостин
Jas sum za tandem Shundoski-Lefter Boshkoski
Во ред нека се смени нешто, тоа ми е поентата, а не да не сакаат добар тренер кој ќе заведе ред во тимот и сигурно нема а игра во оваа псотава. Ете тука кире и мојсо уценуваат и другите играчи и затоа немаме континуитет на големи натпреварувања. Тоа мора да се реши ако сакаме да напредуваме.Одговорност, да ти кажам кој треба да превзема одговорност? Првиот селектор на оваа генерација кој им рекол на сите овие играчи дека играта треба да се базира на само еден играч, и ако него не му оди ни нема спас, така беше и во Ниш. Слаби натпревари со Шведска и Германија на Кире и одма потонавме, после газеше све пред себе и опа. Тој проигрува со пикер, тој со крила, тој се...мене ептен ми се свиѓа изјавата негова, да не сакате ова моево да го каже и со самото тоа да ги навреди соиграчите дека зависат од него. Абе ајде...браќата се ракометари бе.. едниот игра во Вардар, другиот во 1/4 финалист за мене. Темелков го нема тој ќе игра, Филип нормачно замена, кој и да биде на негово место бековската линија ќе ни биде Мојсо-Миркуловски-Кире и точка.
Лино ќе освоеше злато со оваа генерација 100%.Со Червар Македонија ќе одеше на златото!
Да, на параолимпијада... дај бе без вакви смешки.Лино ќе освоеше злато со оваа генерација 100%.
Смеј се ако ти е смешно бе цреп. Што да ти кажам.Да, на параолимпијада... дај бе без вакви смешки.
Глеам Металург игра во полуфинале во ЛШ.Смеј се ако ти е смешно бе цреп. Што да ти кажам.
Во металург не играат Стоилов,Лазаров,Темелков,Борко.....Глеам Металург игра во полуфинале во ЛШ.
Играат Станиќ,Марковиќ,Ракчевиќ........Во металург не играат Стоилов,Лазаров,Темелков,Борко.....
И ?Играат Станиќ,Марковиќ,Ракчевиќ........