Нова или користена?MartinMax напиша:6600 moze da se najde za 100 evra pobaraj po oglasi
Mac)) напиша:А да побаравте малце преку огласи мислам го имате линкот најдоле на главната страна на форумот
koristena normalno a nova mislam deka e okolu 12000 ako gresam popravete meРаскољников напиша:Нова или користена?
Јас имам.... го користам.... во супер состојба е.... се мислев да го сменам.... колку нудиш ти?... пошто не сум баш некој трговец со телефони кажи ти па да размислам.gale_vlae напиша:A ima li nekoj 3650 da mi prodade ili dali znaete nekoj sto prodava 3650???
Така е...и плус огласите кој се дадени стојат цело време,односно не се бришат на пример ако се месец или повеќе стари_|Sp|DeR|_ напиша:Сосема е точно што тоа го збориш ама мислам дека доста зафрканции има таму бидејќи порано се бев јавил кога сакав да си купам телефон на три броја и двата од нив си немаа поим за што зборам ниту пак ја знаеа оваа страна а третиот пак ми кажа дека другар му за да го зафркава напишал таму не се сеќавам еден добар мобилен за околу 3000 денари и дека тоа не е точно.Мислам ја дека е многу подобро да беше со пари,тогаш немаше да има шанса овакви глупаци да пишат работи без врска:nesvest:
А има да се избрише тоа што си го напишал?Бидејќи мислам ако си го продал телефонот треба да го избрише,зар за џабе да вртам на него да трошам пари за да чујам "го продав"?Mac)) напиша:Така е...и плус огласите кој се дадени стојат цело време,односно не се бришат на пример ако се месец или повеќе стари