- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 501
- Поени од реакции
- 38
те ставив на листа..Имам нешто проблем неможам да ти го пратам преку форумов, додај ме на мсн ќе го добиеш![]()

те ставив на листа..Имам нешто проблем неможам да ти го пратам преку форумов, додај ме на мсн ќе го добиеш![]()
од каков play station ??playstation emulator пробај ја овааМи треба програмче за да можам од play station игрите да ги играм на компјутер
thx :smir:
провери си ПП :smir:Дали може некој да ми даде линк за Download на квалитетен Windows Vista
Браво бе тим4е, полека но сигурно го превземаш "бизнисот" овдепровери си ПП :smir:
Ти испратив еден линк, види ако ти заврши работаАко може точно која верзија .... 1000 има на нет :S
За 1 и по можност 2 ка playstation
Windows Vista VORTEX , линковите ги имаш по ППДали може некој да ми даде линк за Download на квалитетен Windows Vista
тоа ми е животна желба да ПОМАГАМ !!Браво бе тим4е, полека но сигурно го превземаш "бизнисот" овде![]()
![]()
![]()
си излегол од Фан Клуб: Струмицатоа ми е животна желба да ПОМАГАМ !!
додека да почне сезоната :baeh::baeh:а и тие од ФА ного ме нервиратси излегол од Фан Клуб: Струмица
тоа е добро затебе! :pos2::pos2:
- се извинувам за оф-топикот
провери си ПП :smir:moze li nekoj da mi kaze link za da simnam programa za siminjanje klipovi od You tube???
falaaaпровери си ПП :smir: