- Член од
- 25 октомври 2008
- Мислења
- 539
- Поени од реакции
- 77
Фала
Фала
Имаш група на ФБ "Работа и вработување во IT сектор".Некој да знае да ми препорача фирма кај што бараат front end практиканти ?
Сам сакаш да посетиш некоја обука, или се водиш невработен во агенцијата па оттаму те тераат да избереш некоја?Агенцијата за вработување нуди бесплатни обуки за развој на дигитални вештини.
На линков има подетално https://av.gov.mk/oglasi-za-aktivni-merki.nspx
Е мене ме интересира која би ја препорачале обука која е добра за денешно време?
Знам дека ќе пише некој зависно што тебе те интересира. И се сложувам така е ама јас како почетник не можам да се одлучам што е најдобриот избор од понудените.
Сам сакам. А овие гледам се бесплатни ако си невработен.Сам сакаш да посетиш некоја обука, или се водиш невработен во агенцијата па оттаму те тераат да избереш некоја?
1. Која е намената на веб страната?Некој што изработува веб страна во порака да ми испрати портфолио негово барам некој за изработка....
повеќе инфо во порака1. Која е намената на веб страната?
2. До кога треба да биде изработена?
3. Колкав ти е буџетот?
Доколку сеуште си во потрага, контактирај меНекој што изработува веб страна во порака да ми испрати портфолио негово барам некој за изработка....
Prekomplicirano resenie baras za minimalna cena.zdravo, ni treba nekoj da napise HTML kod za donate button i da moze da se stavi na nekoj blog, pr blogger znaci na besplaten sajt, da moze da se povrze so mk smetka, znaci donaciite da idat direktno na smetka na licnosta za koja se donira
za nekoja minimalna cena ako nekoj saka da napise toj kod neka me kontaktira vo poraka
pa ne se razbiram jas od toa, zatoa i pisav ako nekoj znae da mi ponudi vo poraka .. AI mi napravi edno no ne raboti .ke ti pratam porakaPrekomplicirano resenie baras za minimalna cena.
Ne e problem button ot, treba integracija so casys ili drug platezen sistem. Pisi kolku ti e taa minimalna cena.