Барам / Имам потреба од...

Член од
24 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Сакам да направам нешто како "Донеси ми клиент имаш 15%, 25% од профитот". Мислам дека е добро, ако е некој заинтересиран погоре има контакт. :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Во брзо време ќе има страна за мистерии низ целиот свет, а главна цел е претставување на мистериите во Македонија и низ градовите. Моето барање е: дали некој може да направи темплејт, но флеш. Да чини 0, а за возврат ќе биде уредник. Кандидат? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Во брзо време ќе има страна за мистерии низ целиот свет, а главна цел е претставување на мистериите во Македонија и низ градовите. Моето барање е: дали некој може да направи темплејт, но флеш. Да чини 0, а за возврат ќе биде уредник. Кандидат? :)
Како прво за 0 никој нема да ти напрај, а и да ти напрај уредник уште толку одзима време тоа не е добивка туку плус работа :) И како второ флеш портал нема шанси за секоја вест ќе треба да се едитира флешот и да се прикачува со секоја нова вест. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како прво за 0 никој нема да ти напрај, а и да ти напрај уредник уште толку одзима време тоа не е добивка туку плус работа :) И како второ флеш портал нема шанси за секоја вест ќе треба да се едитира флешот и да се прикачува со секоја нова вест. :)
Како прво, во право си.

Како второ, флешот можи да чита XML кој пак можи да го генерира PHP/ASP од сервер, така да немаш проблем со едитирање и прикачување на флешот.

п.с. ова второто, нема теорија да оди заедно со она првото, дефинитивно :) пошо лејди ГАГА е пејачка

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Како прво, во право си.

Како второ, флешот можи да чита XML кој пак можи да го генерира PHP/ASP од сервер, така да немаш проблем со едитирање и прикачување на флешот.

п.с. ова второто, нема теорија да оди заедно со она првото, дефинитивно :) пошо лејди ГАГА е пејачка
И оп пак повеќе работа, за што треба добри 100 евра + ... :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Епа ондак ОК. Ви верувам. Најдов 30 и кусур годишен кој ќе работи :)

Член од
14 март 2011
Мислења
15
Поени од реакции
0
И јас можам да помогнам за ХТМЛ и ЦСС ако треба :) ПП и готово ;)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Многу добра работа му давате за возврат, само што изработката на сајтот сигурно нема да е ефтина и тешко некој да ти направи флеш сајт за без пари, а од друга страна делот со уредникот... Па за таква работа месечна плата треба да даваш бе, а не да го кажуваш во контект како да даваш кујзнае што за возврат, демек нешто вредно е...

Сајт секој може да направи/купи, ама целата финта е што после со сајтот и како да биде успешен и верувај ми, ако сам не се посветиш, ништо нема да биде од сајтот. За малце пари никој нема да ти го работи како што треба, а многу пари сигурен сум дека нема да плаќаш.

Инаку лично не сум за флеш сајт. Непрактични се од една страна, а од друга флешот почнува да умира, ХТМЛ5 ќе го замени. Многу повеќе чуда се прават со многу помалце знаење и време.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Многу добра работа му давате за возврат, само што изработката на сајтот сигурно нема да е ефтина и тешко некој да ти направи флеш сајт за без пари, а од друга страна делот со уредникот... Па за таква работа месечна плата треба да даваш бе, а не да го кажуваш во контект како да даваш кујзнае што за возврат, демек нешто вредно е...

Сајт секој може да направи/купи, ама целата финта е што после со сајтот и како да биде успешен и верувај ми, ако сам не се посветиш, ништо нема да биде од сајтот. За малце пари никој нема да ти го работи како што треба, а многу пари сигурен сум дека нема да плаќаш.

Инаку лично не сум за флеш сајт. Непрактични се од една страна, а од друга флешот почнува да умира, ХТМЛ5 ќе го замени. Многу повеќе чуда се прават со многу помалце знаење и време.
Фала Јане :). Се согласувам со тебе од А до Ш, но сега дознавам дека се ќе чини пари. Јебига, нов сум во овие ствари, па барем имам совет :). Најдов јас човек, изгледа он ќе ми го средува сајтот. Имав план да купам сајт, но таман да го купам, си помислив: Јас незнам ХТМЛ и такви ствари, џумла и дримвјувер, па решив да направам на yola како бесплатен. Сајтот на yola го отворив, само да почнам со содржини. Јебига неможам да го рекламирам :). Ако сакаш да го видиш и да ми дадеш некој совет, ќе ти пратам ПП. А, иначе тешко е џумла или дримвјувер? Која е нивната функција?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Потребно е да се изработи веб-сајт како проект за на факултет.
Пиши на viki_radevska@hotmail.com

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Кој факултет? Кој предмет? Во што да е изработен? Која да е темата? Што да содржи сајтот?
Алоо пиши го секое прашање на меилот кој е погоре наведен.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Барам веб-дизајнер.

Задолжително одлично познавање на фотошоп, хтмл/цсс, вордпрес и џумла. Све додатно е плус и може да влијае на плаќањето.
Не пишувајте дека знаете да работите некои работи што не ги знаете пошто ќе ве тестирам.

Заинтересираните нека ми се обратат по ПП. Пишете ги вашите познавања, оценете се од 1 до 5 за секој скил.
Пратете ми портфолио доколку имате.
Плаќањето ќе биде по саат во договор со "вработениот"

Kajgana Shop

На врв Bottom