- Член од
- 24 септември 2009
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 4
Сакам да направам нешто како "Донеси ми клиент имаш 15%, 25% од профитот". Мислам дека е добро, ако е некој заинтересиран погоре има контакт.
Како прво за 0 никој нема да ти напрај, а и да ти напрај уредник уште толку одзима време тоа не е добивка туку плус работа И како второ флеш портал нема шанси за секоја вест ќе треба да се едитира флешот и да се прикачува со секоја нова вест.Во брзо време ќе има страна за мистерии низ целиот свет, а главна цел е претставување на мистериите во Македонија и низ градовите. Моето барање е: дали некој може да направи темплејт, но флеш. Да чини 0, а за возврат ќе биде уредник. Кандидат?
Како прво, во право си.Како прво за 0 никој нема да ти напрај, а и да ти напрај уредник уште толку одзима време тоа не е добивка туку плус работа И како второ флеш портал нема шанси за секоја вест ќе треба да се едитира флешот и да се прикачува со секоја нова вест.
И оп пак повеќе работа, за што треба добри 100 евра + ...Како прво, во право си.
Како второ, флешот можи да чита XML кој пак можи да го генерира PHP/ASP од сервер, така да немаш проблем со едитирање и прикачување на флешот.
п.с. ова второто, нема теорија да оди заедно со она првото, дефинитивно пошо лејди ГАГА е пејачка
Многу добра работа му давате за возврат, само што изработката на сајтот сигурно нема да е ефтина и тешко некој да ти направи флеш сајт за без пари, а од друга страна делот со уредникот... Па за таква работа месечна плата треба да даваш бе, а не да го кажуваш во контект како да даваш кујзнае што за возврат, демек нешто вредно е...Во брзо време ќе има страна за мистерии низ целиот свет, а главна цел е претставување на мистериите во Македонија и низ градовите. Моето барање е: дали некој може да направи темплејт, но флеш. Да чини 0, а за возврат ќе биде уредник. Кандидат?
Фала Јане . Се согласувам со тебе од А до Ш, но сега дознавам дека се ќе чини пари. Јебига, нов сум во овие ствари, па барем имам совет . Најдов јас човек, изгледа он ќе ми го средува сајтот. Имав план да купам сајт, но таман да го купам, си помислив: Јас незнам ХТМЛ и такви ствари, џумла и дримвјувер, па решив да направам на yola како бесплатен. Сајтот на yola го отворив, само да почнам со содржини. Јебига неможам да го рекламирам . Ако сакаш да го видиш и да ми дадеш некој совет, ќе ти пратам ПП. А, иначе тешко е џумла или дримвјувер? Која е нивната функција?Многу добра работа му давате за возврат, само што изработката на сајтот сигурно нема да е ефтина и тешко некој да ти направи флеш сајт за без пари, а од друга страна делот со уредникот... Па за таква работа месечна плата треба да даваш бе, а не да го кажуваш во контект како да даваш кујзнае што за возврат, демек нешто вредно е...
Сајт секој може да направи/купи, ама целата финта е што после со сајтот и како да биде успешен и верувај ми, ако сам не се посветиш, ништо нема да биде од сајтот. За малце пари никој нема да ти го работи како што треба, а многу пари сигурен сум дека нема да плаќаш.
Инаку лично не сум за флеш сајт. Непрактични се од една страна, а од друга флешот почнува да умира, ХТМЛ5 ќе го замени. Многу повеќе чуда се прават со многу помалце знаење и време.
Кој факултет? Кој предмет? Во што да е изработен? Која да е темата? Што да содржи сајтот?Потребно е да се изработи веб-сајт како проект за на факултет.
Пиши на viki_radevska@hotmail.com
Алоо пиши го секое прашање на меилот кој е погоре наведен.Кој факултет? Кој предмет? Во што да е изработен? Која да е темата? Што да содржи сајтот?