Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
млади радознали чупиња и зрели незадоволни жени??Летко и тебе те спомнуваат многу низ темава
млади радознали чупиња и зрели незадоволни жени??Летко и тебе те спомнуваат многу низ темава
Поише кладби за бан...млади радознали чупиња и зрели незадоволни жени??
кажи ко ќе се зголеми, клај пари и јави ми да му опцујам на админите (и одма пријави ме)Поише кладби за бан...
Ептен ти е намален коефициентот...
Јака идеја, ама и двајцата сме барани луѓе...кажи ко ќе се зголеми, клај пари и јави ми да му опцујам на админите (и одма пријави ме)
jeдан нек најебе за добробит на другите, знаеш ко партизан шо ќе легне на бомба да ги спасе другарите...Јака идеја, ама и двајцата сме барани луѓе...
Поише како кучето на Тито кај Дрвар, што се џитна да го спаси и погина.jeдан нек најебе за добробит на другите, знаеш ко партизан шо ќе легне на бомба да ги спасе другарите...
А замисли Тито и не бил таму.Поише како кучето на Тито кај Дрвар, што се џитна да го спаси и погина.
или боро и рамиз... тие беа како бони и клајд, како шер и сони, шефкет и али ризаПоише како кучето на Тито кај Дрвар, што се џитна да го спаси и погина.
За тапети нешто, плочки, ентериер, ....Од која тема го делнале Петрета?
Не е исто, голот си останува гол, а тука пцовката може и да поминеГлуп ви е системов на кладење. Ќе начекате некој да опцуе некого и од кога опцул тогаш викате нареден е за банирање. Ова е исто ко на фудбал кога ќе даде гол некој во кладилница да се затрчате на шалтер и да дадете ливче со името на стрелецот. Подобро да се преименува темава во “Кладилница за кој прв ќе најде навреда/офтопик на форумов“
Абе ја тек у понеделникот типував на ПероГлуп ви е системов на кладење. Ќе начекате некој да опцуе некого и од кога опцул тогаш викате нареден е за банирање. Ова е исто ко на фудбал кога ќе даде гол некој во кладилница да се затрчате на шалтер и да дадете ливче со името на стрелецот. Подобро да се преименува темава во “Кладилница за кој прв ќе најде навреда/офтопик на форумов“