Бан Кладилница

• Креатор на темата smexy
  • Време на започнување

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Дами и господа среќниот добитник од ова коло за овој ден е :
lionking
Од лотарија на Кајгана ви посакуваме повеќе среќа следниот пат и пријатен ден(y)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Oва доаѓа од истиот оној кој не престана да плука по Телемата,Кроули,одредени членови телемити(хептанон,тетрапак ти текнува ;)? ) итн...
Како викавте...со раските и гредите :icon_lol:
Heptagram напиша:
Сељак
За лични навреди се паузира од форумов. Сега 2 недели, при следен испад подолго...

Да те апдејтирам за твоето речито другарче телемит. Се гледа кој по кого плука. ;)

S

smexy

Гостин
Heptagram напиша:
Сељак
За лични навреди се паузира од форумов. Сега 2 недели, при следен испад подолго...

Да те апдејтирам за твоето речито другарче телемит. Се гледа кој по кого плука. ;)
Сега ќе се обидеш и мене да ме провоцираш?
Демек,ќе ми се испушти некој така сочен збор?
:pos:
Те чекам, а уште немаш одговорено за именцето на рогатио...ај ќе почекам:icon_lol:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Сега ќе се обидеш и мене да ме провоцираш?
Демек,ќе ми се испушти некој така сочен збор?
:pos:
Те чекам, а уште немаш одговорено за именцето на рогатио...ај ќе почекам:icon_lol:
Друже, ти си роден провокатор -- твоите постови изобилуваат со таков материјал. Такво ти е и досадното прашање за рогатио, а одговорот на твоето прашање го доби. :tapp: Се`уште типувам на тебе -- на другар ти веќе му е шубе без тебе.

S

smexy

Гостин
Друже, ти си роден провокатор -- твоите постови изобилуваат со таков материјал. Такво ти е и досадното прашање за рогатио, а одговорот на твоето прашање го доби. :tapp: Се`уште типувам на тебе -- на другар ти веќе му е шубе без тебе.
Ех што си ти...ами ако ме банираат кај ќе го удриш пикот?
Пак на нихилиста или некој друг овој пат?
Хмм?
;)

S

smexy

Гостин
Дами и господа среќни добитници од ова коло за овој ден се :
IgorChete
Alexsr
Од лотарија на Кајгана ви посакуваме повеќе среќа следниот пат и пријатен ден(y)

Доколку типувавте на нив, можете да продолжите на cashout ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Heptagram напиша:
Сељак
„Сељак“ не е појќе модерен и во тренд назив, денес тоа се вика “Самостоен земјоделски производител“ а и нема да добиеш бан ако на некого наместо “Сељаку“ му напишеш “Самостоен земјоделски производителу“

C

Crazy Diamond

Гостин
Дами и господа спеќни добитници од денешното коло се:
Propagator
MEDDLE
Голијат#
Ви посакуваме повеќе среќа следниот пат и пријатен ден!
Од Лотарија на Кајгана.

S

smexy

Гостин
„Сељак“ не е појќе модерен и во тренд назив, денес тоа се вика “Самостоен земјоделски производител“ а и нема да добиеш бан ако на некого наместо “Сељаку“ му напишеш “Самостоен земјоделски производителу“
Летко и тебе те спомнуваат многу низ темава ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom