Heptagram напиша: ↑Oва доаѓа од истиот оној кој не престана да плука по Телемата,Кроули,одредени членови телемити(хептанон,тетрапак ти текнува ? ) итн...
Како викавте...со раските и гредите
Сега ќе се обидеш и мене да ме провоцираш?Heptagram напиша: ↑
СељакЗа лични навреди се паузира од форумов. Сега 2 недели, при следен испад подолго...
Да те апдејтирам за твоето речито другарче телемит. Се гледа кој по кого плука.
Друже, ти си роден провокатор -- твоите постови изобилуваат со таков материјал. Такво ти е и досадното прашање за рогатио, а одговорот на твоето прашање го доби. Се`уште типувам на тебе -- на другар ти веќе му е шубе без тебе.Сега ќе се обидеш и мене да ме провоцираш?
Демек,ќе ми се испушти некој така сочен збор?
Те чекам, а уште немаш одговорено за именцето на рогатио...ај ќе почекам
Ех што си ти...ами ако ме банираат кај ќе го удриш пикот?Друже, ти си роден провокатор -- твоите постови изобилуваат со таков материјал. Такво ти е и досадното прашање за рогатио, а одговорот на твоето прашање го доби. Се`уште типувам на тебе -- на другар ти веќе му е шубе без тебе.
Keep on trolling...Ех што си ти...ами ако ме банираат кај ќе го удриш пикот?
Пак на нихилиста или некој друг овој пат?
Хмм?
„Сељак“ не е појќе модерен и во тренд назив, денес тоа се вика “Самостоен земјоделски производител“ а и нема да добиеш бан ако на некого наместо “Сељаку“ му напишеш “Самостоен земјоделски производителу“Heptagram напиша: ↑
СељакЗа лични навреди се паузира од форумов. Сега 2 недели, при следен испад подолго...
Типувам на Тапетарот Петар
Тапетарот Петар
Причина: Навредлив речник. Прва опомена = 14 дена.
Баниран до: 1 септември 2011
Летко и тебе те спомнуваат многу низ темава„Сељак“ не е појќе модерен и во тренд назив, денес тоа се вика “Самостоен земјоделски производител“ а и нема да добиеш бан ако на некого наместо “Сељаку“ му напишеш “Самостоен земјоделски производителу“