Бандитизам во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
rymz напиша:
Epa jas sum ti siguren, kje me trpish, bog i batina, nemozhno mozhno. zhestoko ne zhestoko, kje me trpish, sakal ili nejkesh, realnosta e taa. Stavot e toj. Mozhesh da se pomirish so toa, i da sednesh so mene i da skroish nekoj biznis plan da se zbogatime zaedno, da e*eme povekje da uzivame povekje, ili mozhesh da sedish doma da komentirash na postovi, i da mislish deka gi branish boite na republika makedonija so takvi stavovi. Ili jas gresham, ili ti. Vremeto kje pokazhe
Ovde se soglasuvam so tebe mora da prodolzi zivotot ponatamu ne vredi da se navracame nazad kolku i da ne sakame i ednite i drugite kolku i da se mrzime edni so drugi mora da se prodolzi zaso ako se navracame nazad se pogolema ce bide omrazata nema nisto da smenime samo ce se prosiruva omraza.Pa redno e vece da prodolzime napred toa e vistinata a ne samo so:zid:.POzdrav od mene

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
TpH_Bo_OkO напиша:
Скопје, Горно Лисиче,...па повели :)

Добро, бе, кои права бе племе едно?!?! Кога сте биле понижувани?!?!?!? Тоа затоа што сте неписмени(факт) за вас е понижување?!? Тоа што вашите „политичари“ и „лидери“ изнакупија дипломи по маларечица тетово и приштина, ги направи писмени!??! Свака част на тие кои што стварно се писмени 0.01 %(кој за жал расте)!!!
Убаво кажа Бада бинг во врска со териториите....иако се сега земени, ќе дојде денот ни кога Америте нема да ви помогнат, Ви ветувам! Вториот бран ќе надојде кај и да е...само пазете да не биде цунами, затоа поубаво би било да се повлечете подалеку од брегот...настрана фактот што ни во Албанија не ве сакаат....
Se vide vo 2001 koj na kogo :pusk: ne ni treba Amerika so gjaurite kako tebe i toj brojceto na forum .......

Vie pazite na Bugarija da ne ve goltne Grcija ili Srbija ....zs ke placete i ke barate od nas posle da ja branime Makedonija ama docna ke bide

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
TpH_Bo_OkO напиша:
Скопје, Горно Лисиче,...па повели :)
Sum bil, vo gorno, vo dolno, vo naselbata. Dobro sum bil precekan. BTW, neli tamu negde ima i albanski kukji kade shto zivee i golem del od albanci? :) nema sozivot? dali?

TpH_Bo_OkO напиша:
Добро, бе, кои права бе племе едно?!?!
Dali so navredi si popismen od mene?

TpH_Bo_OkO напиша:
Кога сте биле понижувани?!?!?!? Тоа затоа што сте неписмени(факт) за вас е понижување?!?
Nepismenosta e brojka realna za celata Republika Makedonija. Istocna Makedonija e isto toklu nepismena kolku i albanskite sela po zapadna makedonija.
TpH_Bo_OkO напиша:
Тоа што вашите „политичари“ и „лидери“ изнакупија дипломи по маларечица тетово и приштина, ги направи писмени!??!
A makedonskite lider ne kupija? Makedonskata mladina ne kupuva? Aj da ne sum pominal niz Kiril i Metodij, bi se slozhil so tebe, ama znam kako e, za edno viski se zima 6ka, za edno piche se pominuva kolokvium. Za toa se vinovni drugi faktori.

TpH_Bo_OkO напиша:
Свака част на тие кои што стварно се писмени 0.01 %(кој за жал расте)!!!
Zhal ti e za brojka na pismenost vo porast?? Zarem sakash Makedonija da ostane nepismena?

TpH_Bo_OkO напиша:
Убаво кажа Бада бинг во врска со териториите....иако се сега земени, ќе дојде денот ни кога Америте нема да ви помогнат, Ви ветувам! Вториот бран ќе надојде кај и да е...само пазете да не биде цунами, затоа поубаво би било да се повлечете подалеку од брегот...настрана фактот што ни во Албанија не ве сакаат....
Da beshe ideata da se zavzemat teritorii, so pomoshta na amerika sto ti ja spomnuvash, ushte vo prviot bran kje se zavzemea teritorii. Ne ja ohrabruvam vojnata, no ti pak kje frlish nekoja navreda, i koment, no nejse. Terajte si po svoeto, realnoto e na masa. nikoj ne posega

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Marlboro напиша:
Se vide vo 2001 koj na kogo :pusk: ne ni treba Amerika so gjaurite kako tebe i toj brojceto na forum .......

Vie pazite na Bugarija da ne ve goltne Grcija ili Srbija ....zs ke placete i ke barate od nas posle da ja branime Makedonija ama docna ke bide
Не престануваш да ме импресионираш со глупостите кои ги тресеш на форум. Кои „вас“?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Marlboro напиша:

Хахахаха, ајде бе баче, ќе се покаже и втората рунда, што се секираш, само немој да викаш „љеље окитее“
И уште едно хахахаха за тоа Грција, Бугарија Историското ВМРО ќе се обнови, душманите ќе загинат од таа рака, Верниот член ќе помага во тоа, само што Вие сте уште недоделкани за да го разберете тоа...а сега за сега...:pusk: му го на Аљи Амети...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
TpH_Bo_OkO напиша:
Тоа нема врска со Аце, Аце беше само пион за да се скине дилерот со оружје...капираш? Ама штета што после него запреа....еден скини тројца појави се.....

П.С. И не е Суат, Сеат е (Ибица) :)
Whatever, znam taka nekako beshe, i ne beshe diler na oruzje, tuku na droga, ama nema vrska, poentata mi e, ako policijata sakala da go fati, bujrum , lisici, bujrum zatvor. Znaci samata policija preferira ubistva, samata drzava preferira ubistva. Epa i narodot po ona staroto "watch and learn" jebesh ga.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja gleam deka temava se pretvori u jadenje gomna na nacionalna osnova pa zatoa tolku od mene na ovaa tema.POZDRAV

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
TpH_Bo_OkO напиша:
И Итлер сакал нешто да направи, ама кај е сеа? Сам себе го убијал...сам себе го убијал.....не иде...расизмус....
e dobro de, greshka u kucanje jebesh ga, inace da bash dobro go spomna Hitler, ko nego sme, samo za chistka mislime, ko nego kje zavrshime. Ama ako, boli me stoleta. Si go barame, kje si go najdeme. I ne zboram samo za albancite, i makedoncite imaat takov stav, pogolemiot broj barem. Ama kje ne najde ista sudbina, deka pod isto nebo ziveeme. Pa kje se ispotepame, i na kraj edni na drugi na ramo kje si placeme. Terajte po staro.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Како тоа никој досеа не се јавил : ниту порака на секретарка, ниту во Historic број има или некој испуштен повик... :raz:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Не забегувајте и дискутирајте на темата.
Во спротивно, следува бан од тема, па евентуално бан и од форум.

Избришав 5-6 мислења.

Назад на темата.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
e dobro de, greshka u kucanje jebesh ga, inace da bash dobro go spomna Hitler, ko nego sme, samo za chistka mislime, ko nego kje zavrshime. Ama ako, boli me stoleta. Si go barame, kje si go najdeme. I ne zboram samo za albancite, i makedoncite imaat takov stav, pogolemiot broj barem. Ama kje ne najde ista sudbina, deka pod isto nebo ziveeme. Pa kje se ispotepame, i na kraj edni na drugi na ramo kje si placeme. Terajte po staro.
[SIZE=-1]
Штом си за соживот иди распиши се на другите теми. 90 посто од пораките ти се за политика и за мрсење.

Ајде иди пиши кај другите под форуми, со луѓето со кои истото небо го делиш. Дај и самиот малце шанса на таа љубов меѓучовечка.
[/SIZE]

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
rymz напиша:
Кој живее под исто небо? Остај ја ти Пилева што пее, бате слушај ме што ти викам, СЕ СЕ ВРАЌА СЕ СЕ ПЛАЌА! Зашто бараш држава од нас кога имаш веќе своја?Што не отиде за Америка па таму да им бараш држава? Еве, и во Германија ве има многу па си ќутите...што не барате и таму права?!? Или ја заборавивте помошта од Македонија кога ве ебеа на Косово?? Кога 350 000 избеглици дојдовте??? Ова ако ви е благоданост..којзнае каква ви е помошта....

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Bada Bing! напиша:
[SIZE=-1]
Штом си за соживот иди распиши се на другите теми. 90 посто од пораките ти се за политика и за мрсење.

Ајде иди пиши кај другите под форуми, со луѓето со кои истото небо го делиш. Дај и самиот малце шанса на таа љубов меѓучовечка.
[/SIZE]
Ja imam taa megjuchovechka ljubov, a temite na koi kje izberam da pishuvam e moe chovecko pravo. Temite od tipot "me saka, go sakam, shto pravish sega" ne se od moj tip. Gi odbrav ovie temi deka primetiv na pogreshen pravec vi idat replikite.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
TpH_Bo_OkO напиша:
Кој живее под исто небо? Остај ја ти Пилева што пее, бате слушај ме што ти викам, СЕ СЕ ВРАЌА СЕ СЕ ПЛАЌА! Зашто бараш држава од нас кога имаш веќе своја?Што не отиде за Америка па таму да им бараш држава? Еве, и во Германија ве има многу па си ќутите...што не барате и таму права?!? Или ја заборавивте помошта од Македонија кога ве ебеа на Косово?? Кога 350 000 избеглици дојдовте??? Ова ако ви е благоданост..којзнае каква ви е помошта....
Neka se vrati be, neka ni se plati, i na "nas" i na "vas" barem mozhebi togash kje se opametime. Daj bozhe da ni se vrati. I na mene, i na tebe.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
rymz напиша:
Ja imam taa megjuchovechka ljubov, a temite na koi kje izberam da pishuvam e moe chovecko pravo. Temite od tipot "me saka, go sakam, shto pravish sega" ne se od moj tip. Gi odbrav ovie temi deka primetiv na pogreshen pravec vi idat replikite.
И дојде Месијата да не изгура на прав пат....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom