За торенти не знам баш каде има ама знам дека постојат форуми каде што ги има таквите серии за симнување линкови.Искинаа Србија со добри серии моментално ја гледам Једини излаз во која играат Никола Ристановски и Тони Михајловски. Ме интересира постојат ли негде торенти за нив?
Колку чини Суперстар, а колку Глеј месечно?Некој од сериите што се емитуваат на Superstar tv ги имате и на Gley.mk
Тајкун, Црна Свадба, Једини Излаз, Калканаки кругови, Беса, Мочвара... ги имате и таму.
Не знам за Superstar дали е воопшто на претплата таа телевизија бидејќи ја нема на Телеком Мк MaxTV на кој сум претплатник.Доста од нив се без сидери (public торент сајтовите) ама се наоѓа. Внесувам само exyusubs и некогаш имам среќа да ми ги најде.
Одамна ми се гледани Убице мог оца, Јужни ветар, Сенке над балканом, Државни службеник.
Моментално ги гледам Беса 2 сезона, Група, Црна свадба (Тони цар).
Имаат и интересни филмови, пак главно без сидери на паблик торент сајтовите.
За споредба, 32 нови серии за само една година.
U Srbiji u toku 2021. godine emitovane 32 nove domaće serije (ANKETA)
U razdoblju pandemije i mesecima promenljivih uslova i zahteva koje ista nameće, mali ekrani nisu trpeli.www.danas.rs
Колку чини Суперстар, а колку Глеј месечно?
На serbianforum.org ги има аплоадирано сите 8 епизоди од 6-та сезона. Види која ти фали и симни си.Каде да се гледа 6та сезона од "Убице мог оца"? Има некоја епизода на јутуб но ги нема сите.