Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.565
- Поени од реакции
- 11.579
@ A-C-A-B
ДА![]()
Една утакмица ваква и после штама...како што викаш ти дерби навијачи

Не зезај сеа Гробари убедливо најдобри се во Европа :wink:
@ A-C-A-B
ДА![]()
Па не е една утакмица баш, клипот само е од тогаш. 2006 ми се чини дека е, финалето со Партизан, глеаш дека изгубила Звезда 15 разлика а овие уште лудуваат. После тоа бојкотираат заради некои нивни причини кои лично не ги оправдувам, али добро, кад-тад ќе се вратат па ќе биде поинтересно.Една утакмица ваква и после штама...како што викаш ти дерби навијачи
Не зезај сеа Гробари убедливо најдобри се во Европа :wink:
Нема шанси. Откако се преселија во новата сала они се тапа. Атмосферата од Јазине ја нема, има се повеќе симпатизери него навијачи затоа што и новата сала го налага тоа. Од старото Торнадо нема речиси ништо останато. Сум ги прател на неколку утакмици од Јадранска лига сезонава и беа доста лоши .Ма какви Делии и Гробари,овие се најбољи![]()
Штета што Гејт 7 не одат толку на баскет. Они на баскет праќаат само избрана екипа на луѓе од една населба во Атина (забораив како се вика), а останатите клубови на навијачи (како од Атина, така и од останатиот дел од Грција) не се активни на кошарка него стриктно на фудбал. Затоа не ме чуди понекад кај нив на трибина што ќе видам 500 луѓе, ама затоа тие 500 се грррррр ... И тоа е претежно на утакмиците од Евролига додека на домашните утакмици ретко има гостувања на навијачки групи затоа што законот не им го дозволува тоа. На пример више нема ривалитет помеѓу 13 и 7 на трибина затоа што навиваат само домашните навијачи.Grcive se svetlosni godini ponapred od site drugi na balkanov,pravat neverojatna atmosfera a toa e rezultat na toa sto se golemi fanatici na kosarkata i fudbalot...spored mene no.1...
И кој ташак ако се шампиони ???ACAB Не мога да разбера какво сакаш да кажеш. Каков Азис , какви пет лева ? Дунав Еконт Експрес е шампион на Бугариjа по кошарка и игра в ФИБА Еврок'п.
Ами да , погледни некој мач по женска кошарка да видиш дека насекаде залите са празни. Каj нас секој мач зала се пални до краj и атмосфера е фантастична.И кој ташак ако се шампиони ???
Дали тоа значи ако се шампиони мора да имаат јаки навивачи ??
Ето малку клипове Во парвите два сме в нашата зала во Русе , во втората сме во Руманиjа при наши пријатели от Сфанту Георге. Става големо шоу у зала. Толку интересни женски мачове колкото има на Балкан нема да откриете никаде. Не ползуваме факли или некакви други такви бомбички , но за женска кошарка винаги е лудило.Тука во Русе играхме и победихме Ц'рвена Звезда , таја година играхме с Динамо Москва. Винаги е супер интересно.[/quote] Иди утепај се бе!!!! цццццццц:vozbud:
Ето малку клипове Во парвите два сме в нашата зала во Русе , во втората сме во Руманиjа при наши пријатели от Сфанту Георге. Става големо шоу у зала. Толку интересни женски мачове колкото има на Балкан нема да откриете никаде. Не ползуваме факли или некакви други такви бомбички , но за женска кошарка винаги е лудило.Тука во Русе играхме и победихме Ц'рвена Звезда , таја година играхме с Динамо Москва. Винаги е супер интересно.[/quote] И овие ги ставаш во ист кош со Гробари,Делије додека навиваа,Гејт 13 и остала багра...немој не ме радуј :tapp:
Ето малку клипове Во парвите два сме в нашата зала во Русе , во втората сме во Руманиjа при наши пријатели от Сфанту Георге. Става големо шоу у зала. Толку интересни женски мачове колкото има на Балкан нема да откриете никаде. Не ползуваме факли или некакви други такви бомбички , но за женска кошарка винаги е лудило.Тука во Русе играхме и победихме Ц'рвена Звезда , таја година играхме с Динамо Москва. Винаги е супер интересно.