Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306
Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Торцида кај и да оди маме ебава,секоја чест !!

Инаку тоа што го пишувале Србите по навивачките форуми е само доказ колку се само глупави и недоволно информирани во врска ситуацијата Хрватска-Македонија.
Не викам дека и Торцида го викала тоа од кеиф,туку само го искористила како провокација,но како и да е,имаа муда да скандираат Македонија,Македонија 1500 души на сред Атина и да го затнат цел стадион....треба едноставно да си лудак за да го сториш тоа,а Торцида се тие лудаци !:sport1:
Не знам за вас,ама кога прочитав дека скандирале Македонија,Македонија,срцево ми се наполни до врв и се наежив целиот...јбг кога не можеме сами да сториме нешто повеќе,мора вака...

Иначе Лешинари убедливи како и секоја сезона во врска со бројката,навивањето и бакљадата,ептен зверки ми се !
Бре алал да им е на луѓево, за да направиш вакво нешто во сред Грција треба сериозно да си пореметен торцидаш :)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Нешто како доказ дека не се само навивачките групи, него едноставно цел град живее за клубот.

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2

jaki jaki!!

--- надополнето ---

Ruski huligani napali Hajdukove navijače: Demolirali hotel i pretukli 10 Hrvata!

SANKT PETERBURG - Hajdukovi navijači su vatreno dočekani u Sankt Peterburgu. U masovnoj tučnjavi pet navijača Hajduka završilo je na šivanju u bolnici, a ozljeđeno ih je još 10-ak.
Incident se dogodio u hotelu Dostojevski gdje su u večernjim satima počeli pristizati Hajdukovi navijači. Rusi su ih dočekali u predvorju hotela te su napali navijače koji su se tamo zatekli usput demolirajući hotel.
Ruska policija nije tamo bila, a domaći huligani su iskoristili priliku da bi fizički napali grupu Hajdukovih navijača. Radi se o navijačima Zenita. Policija sada čuva Hajdukov hotel.
U organiziranim aranžmanima u Sankt Peterburg stiže pet stotina navijača Hajduka.
Što se zapravo dogodilo u centru Sankt Petersburga, opisao je za HRT predsjednik Torcide Žan Ojdanić:
- Zapravo su se dogodile dvije tučnjave. U prvoj su navijači Zenita napali naše simpatizere na recepciji hotelu, i tu je nastradalo nekoliko naših ljudi, koji imaju u prosjeku 20 do 40 godina. Drugi incident je bio puno veći, njih stotinjak je napalo 30-ak naših ispred jedne mjenjačnice koja je bila udaljena stotinjak metara od hotela. Bacali su baklje, a mi smo se branili koliko smo mogli i uspjeli se probiti do hotela. Ubrzo su došli specijalci i brzo se sve smirilo. Najvažnije je da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen, tek je nekoliko naših završilo na šivanju - rekao je Ojdanić koji je je među 170 torcidaša koji su već u Rusiji. Sutra se očekuje dolazak 200-injak ljudi iz Hrvatske....

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
У Сплит после ќе биде интересно.
И со русите,и со грците.
Баш ме занима како ќе си пројдат тамо :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.569
Поени од реакции
29.171
Торцида бог знае што ги снајде..4 тапани и 2 транса им паднале у Петерсбург(или како и да се пишува):icon_mrgr...

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
4 тапани не паднале!
Инаку 50 Руси нападнале 15тина Торцидаши и тоа со палки железа и такви ствари;)

На клипов јасно се гледа на 20 секунда дека напаѓаат со палка и ??(што кур е тоа клупа ли?)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.569
Поени од реакции
29.171
4 тапани не паднале!
Инаку 100 Руси нападнале 15тина Торцидаши и тоа со палки железа и такви ствари;)
трибина форум слики види:smir:

--- надополнето ---

4 тапани не паднале!
Инаку 50 Руси нападнале 15тина Торцидаши и тоа со палки железа и такви ствари;)

На клипов јасно се гледа на 20 секунда дека напаѓаат со палка и ??(што кур е тоа клупа ли?)
Ама и педерски ги нападнале...Како што читав отишле со 2 авиона и неколку буса а само што пристигнал 1 авион и одма ги напданале допло помалце биле..А од полиција абер немало и коа завршило се ете ги почнале да апсат!

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Јас изгледа слеп сум, па гледам само 2 коцки, Torcida Biograd и Starigrad Paklenica ;)

http://www.index.hr/sport/clanak/video--torcida-za-index-hrabro-smo-se-suprotstavili-napadu-visestruko-brojnijih-navijaca-zenita/519051.aspx

http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=91227&cHash=be16174a55

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Ама и педерски ги нападнале...Како што читав отишле со 2 авиона и неколку буса а само што пристигнал 1 авион и одма ги напданале допло помалце биле..А од полиција абер немало и коа завршило се ете ги почнале да апсат!
Прво нападнале симпатизери, што дошле со првиот автобус, има на линковите, значи тие се повредени, а после дошла Торцида и тогаш имало фрка, но тогаш ниеден Торцидаш не бил повреден, си кажува Жан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па сеа демек, Русиве со Србиве сеа “браќа“, па ајде да удриме на Хрвативе. Ама тешко ќе пројдат у Сплит (ако уопште имаат муда да ида таму).

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Па сеа демек, Русиве со Србиве сеа “браќа“, па ајде да удриме на Хрвативе. Ама тешко ќе пројдат у Сплит (ако уопште имаат муда да ида таму).
Јас како што знам,никој не поминал добро во Сплит ако пред тоа ја нападнале Торцида на гостувањето....така да ако отидат Русите во Сплит,очекувајте да ги вратат назад во лимени сандаци...а истото ќе им се случи и на гејските педерчиња.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.101
Ништо нема да се деси у Сплит, не за друго, балканскава полиција ке ги стави у карантин, никој да не смее да ги пипне, така идат тие работи тука ...
Ко и овие србиве што се пуваат дека италијанците нема убаво да поминат у Белград, нема везе, ке поминат ко што и педерине што парадираа поминаа, без гребнатинка.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Јас како што знам,никој не поминал добро во Сплит ако пред тоа ја нападнале Торцида на гостувањето....така да ако отидат Русите во Сплит,очекувајте да ги вратат назад во лимени сандаци...а истото ќе им се случи и на гејските педерчиња.
И без тоа странските групи го јадат..:tv:
Ништо нема да се деси у Сплит, не за друго, балканскава полиција ке ги стави у карантин, никој да не смее да ги пипне, така идат тие работи тука ...
Ко и овие србиве што се пуваат дека италијанците нема убаво да поминат у Белград, нема везе, ке поминат ко што и педерине што парадираа поминаа, без гребнатинка.
На натпреварот веројатно ништо, но ден-два пред натпреварот ако дојдат Русите сигурно ќе биде интересно, исто како и навивачите на Андерлехт што го јадеа:tv:
Само верувам дека поостри ќе бидат од тогаш.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.569
Поени од реакции
29.171
Кажи едни навивачи што не го јаделе у Сплит а предтоа имале фрки со Торцида?Како што кажа Ѓорче Бој пред утакмица сигурно ќе има!
Само дали ја заостанат со тифо сцената во Русија или така било само оваа тепачка барем Русите ги знаев како фер навивачи и увек со голи раце од кога они со шипки стапови камења?

Kajgana Shop

На врв Bottom