А еве што коментираат Србите на нивните трибини, за потегот на Торцида, да сјандира Македонија, Македонија...
-Па свако иоле писмен зна да термин "Македонија" подразумева солунску регију, тако да су вам Атињани због тога звиждали, а не због тзв. БЈРМ.
-Искрен да будем и ја мислим исто. Слажем се са предходним саговорником. Да је меч био у Солуну онда би схватили то као провокацију јер они Македонију зову Вардарска. У овом случају мислим да је стадион пре звиждао мислећи да скандирате Македонија у смислу Солун север и то...
-Не знам за Вардарску, али када сам био у Пиреју пре десетак година рекли су ми да је БЈРМ у ствари "Скопја", а видео сам и у неком њиховом атласу.
И кога мислевте дека неможе да постои поинтелегентно суштество од фолклорициве, настапи и најголемиот бисерњак, најдобриот меѓу најдобрите

-Ma to aekovim torcida skandirala makedonija-makedonija zbog tekme dinamo-paok(znas ono,kontra boysa,poddrzavaju paok i solunsku regiju,to je to,da nema zabune),a sve u inat aeku i dinamu u jedan paket!
Со толку памет во главата не е ни чудо што изгубија толку од својата територија :salut: